به گزارش پیک نکا، اسکندر عیسوند روز چهارشنبهاظهار داشت: بر اساس این تفاهم نامه قرار است فرنگی کاران رده سنی نونهالان و خردسالان مازندران در کنار کشتی گیران خوزستانی به تمرین بپردازند همچنین آزادکاران خوزستانی با کشتی گیران مازندرانی تمرین کنند.
وی با بیان اینکه این تفاهم نامه در جهت پیشرفت کشتی آزاد خوزستان و کشتی فرنگی مازندران است گفت: ما در کشتی آزاد از دیگر استانهای کشور عقب ماندیم لذا از برنامه های مهم امسال ما توسعه کشتی آزاد است.
دبیر هیات کشتی خوزستان افزود: مازندران و خوزستان مهد کشتی آزاد و فرنگی کشور هستند و قطعا همکاری این ۲ استان به سود کشتی کشور خواهد بود.
وی بیان کرد: ما در کشتی فرنگی قدرت اول کشور هستیم و ورزشکاران خوزستان بارها در میادین مختلف برای کشورمان افتخارآفرینی کردند اما نباید کشتی آزاد را فراموش کنیم. اگر در این بخش کار کنیم می توان شاهد حضور کشتی گیران آزاد خوزستان در تیم های ملی بود.
پیش از این نیز هیات کشتی خوزستان تفاهم نامه همکاری با هیات کشتی کرمانشاه و همدان منعقد کرد.