• امروز : دوشنبه - ۳ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 11 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Monday - 25 September - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

1

تبلیغات تلویزیونی نامزدها ممیزی می‌شود؟/ ظرفیت ویژه برای استان‌ها

  • کد خبر : 35958
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶
تبلیغات تلویزیونی نامزدها ممیزی می‌شود؟/ ظرفیت ویژه برای استان‌ها
رییس مرکز سیمای استان‌های صداوسیما به اشاره به موارد موجود در دستورالعمل برنامه‌های انتخاباتی از ملاحظاتی گفت که در برنامه‌های تبلیغاتی نامزدها برای پخش از شبکه‌های استانی باید رعایت شود.

به گزارش پیک نکا، سید عباس فاطمی رییس مرکز سیمای استان‌های صداوسیما درباره ضبط برنامه‌های تلویزیونی نامزدهای انتخابات برای شبکه‌های استانی  بیان کرد: امسال به دلیل فضای کرونایی تردد نامزدها به استان‌ها بسیار کم شده و اصلاً از تهران بیرون نرفتند و طبیعی است وقتی رسانه ملی این فرصت بی‌نظیر را در اختیار نامزدها قرار داده تا از طریق شبکه‌ها با مردم ارتباط بگیرند برای مردم هم ارتباط با تلویزیون از رفتن به اجتماعات خیلی بهتر است.

وی ادامه داد: از این طریق هر نامزد تا ۹۳۰ دقیقه یعنی بیش از ۱۵ ساعت فرصت دارد تا با مخاطبان از طریق شبکه‌های استانی سخن بگوید. ضبط برنامه‌های استانی شروع شده و نامزدها به ترتیب برنامه‌های خود را ضبط می‌کنند و هر روز برای روز بعد استودیوها را آفیش می‌کنیم.

فاطمی با اشاره به زمان بندی تولید و ضبط برنامه‌ها عنوان کرد: ما یک قرعه کشی مستقل برای پخش برنامه‌های استانی داشتیم و ضبط برنامه‌ها هم بر اساس آن انجام می‌شود.

تجهیز چهار استودیو برای ضبط گفتگوهای نامزدهای انتخابات

رییس مرکز سیمای استان‌های صداوسیما درباره شرایط ضبط برنامه‌های انتخاباتی استانی توضیح داد: چهار استودیو مجهز با نیروی انسانی خوب در اختیار نامزدها قرار گرفته که استودیوهای ستاد انتخابات سازمان است، طی این فرایند یک برنامه برای شبکه‌های دیگر ضبط می‌شود و چند برنامه هم برای استانی‌ها ضبط می‌شود.

نامزدها حق ندارند به کسی اتهام بزنند، چون اگر اتهام بزنند طرف مقابل فرصتی ندارد که جواب بدهد و اگر حرفی بزنند که ایجاب کند شخص دیگری بخواهد جواب بدهد، این مورد از فیلم تبلیغاتی آن‌ها درمی‌آید. اختلافات قومی و مذهبی از دیگر مواردی است که جزو این دستورالعمل استوی درباره ویژگی گفتگوهای نامزدها با شبکه‌های استانی اظهار کرد: یقین دارم نامزدها از این فرصت استفاده می‌کنند، شبکه‌های استانی مخاطب بالایی دارند و مسایل شان کمتر در گفتگوهای عمومی بیان می‌شود، نامزدها هم در این برنامه‌ها درباره چالش‌ها، آسیب‌ها و اقتصاد استان‌ها حرف می‌زنند.

۳۰ برنامه اختصاصی هر استان و یک برنامه عمومی برای هر نامزد

فاطمی درباره تعداد این برنامه‌ها توضیح داد: هر نامزد ۳۰ برنامه اختصاصی و یک برنامه عمومی برای همه استان‌ها دارد. این اتفاق، کار ساده‌ای نیست در حدود ۴۵۰ ساعت برنامه برای آنتن باید پخش شود و دو برابر این راش و ضبط داریم که تدوین اینها طول می‌کشد. بعضی از نامزدها نیاز دارند برنامه خود را ادیت کنند، بازبینی می‌شود، اصلاحاتی ممکن است نیاز داشته باشد و درنهایت حجم زیادی کار می‌برد.

وی درباره اینکه چند مرحله بازبینی انجام می‌شود یادآور شد: یک مرحله در تدوین و یک مرحله شورایی از طرف کمیسیون تبلیغات انتخابات صداوسیماست، و طی ۲ مرحله حداقل بازبینی دارد و اگر اصلاحیه بخورد سه مرحله بازبینی می‌خواهد.

فاطمی با اشاره به اینکه این اتفاق برای اولین بار در تاریخ ۴۰ ساله رسانه ملی انجام می‌شود عنوان کرد: ارزش داشت که برای چنین کاری رسانه ملی به میدان بیاید و چنین ظرفیتی در اختیار نامزدها قرار بگیرد. پیش از این نامزدها به سفرهای استانی می‌رفتند، تا امروز سابقه نداشته است که نامزد ریاست جمهوری مخاطب استانی را خطاب قرار دهند. ما مدرسه را تعطیل کردیم و آموزش را به تلویزیون آوردیم، سفرهای استانی نامزدها در انتخابات هم به این شکل شده است.

دستورالعمل ممیزی برنامه‌های انتخاباتی نامزدها

رییس مرکز سیمای استان‌های رسانه ملی ادامه داد: غیر از شبکه‌های ملی و استانی، معاونت فضای مجازی هم فضایی را به انتخابات اختصاص داده است که مستندها در آن پخش می‌شود و به نظرم مردم می‌توانند با دنبال کردن آنتن استانی، ملی، تلوبیون و فضای مجازی سازمان، با برنامه‌ها و اندیشه‌ها و اقدامات هر یک از نامزدها آشنا شده و رای آگاهانه‌ای بدهند.

وی در پایان درباره این شائبه که چقدر امکان سانسور و ممیزی در برنامه‌های نامزدها وجود دارد بیان کرد: امکان ممیزی و سانسور وجود ندارد اما دستورالعملی وجود دارد که باید رعایت شود یعنی مثلاً نامزدها حق ندارند به کسی اتهام بزنند، چون اگر اتهام بزنند طرف مقابل فرصتی ندارد که جواب بدهد و اگر حرفی بزنند که ایجاب کند شخص دیگری بخواهد جواب بدهد، این مورد از فیلم تبلیغاتی آن‌ها درمی‌آید. اختلافات قومی و مذهبی از دیگر مواردی است که جزو این دستورالعمل است و غیر از اینها شما در همین چند وقت روی آنتن دیده‌اید نامزدها حرف‌هایشان را می‌زنند حرف‌هایی که در شرایط عادی هیچیک از آنها قابل پخش نیست اما سازمان دارد همراهی می‌کند.

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=35958

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.