• امروز : چهارشنبه - ۹ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : 7 - جماد أول - 1444
  • برابر با : Wednesday - 30 November - 2022

اخبار ویژه

واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟ «فردوس» گروهی آتش به اختیار در گیلان/ خادمانی که سلامت را برای مناطق محروم به ارمغان می‌آورند چرا اصلاح‌طلبان در پازل تجزیه‌طلبان بازی می‌کنند؟!/ تلاش برای کلید زدن مجدد آشوب‌ها با چاشنی معیشت و اقتصاد جام جهانی، نمایشگاه نفرت ملت‌ها از رژیم صهیونیستی/ آزادی فلسطین، شعار محوری در قطر استفاده از فرصت و ظرفیت‌های عظیم دریا به فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود دستور “بانیان آشوب” برای به خیابان کشاندن کودکان!/ رفراندوم تشییع حاج‌قاسم و مشکل جریان چپ بی‌خیال شهادت، شاسی بلند ما را کِی می‌دهید؟ هتریک دروغ‌پراکنی علی کریمی در ۴۸ ساعت/ جا زدن تصویر تصادف به جای یک معترض واکنش فدراسیون فوتبال به شیطنت آمریکایی‌ها/ قدردانی از عنایت رهبر انقلاب به تیم ملی کوکتل‌اندازهای دهه ۶۰ چه کسانی بودند؟ مخالفت پرستاران با تصمیم عجولانه وزارت بهداشت/ کارانه‌ای که علی‌الحساب نیست وعده ‌آبفای مازندران برای ساخت مخزن آب شُرب روستاهای منطقه سُرخ‌آباد برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی هفته بسیج در آمل شروع پیشرفت کشور در حوزه های مختلف از آموزش و پرورش است

3

به این دلیل مهم در مصرف گیلاس زیاده روی نکنید

  • کد خبر : 38892
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۴:۰۱
به این دلیل مهم در مصرف گیلاس زیاده روی نکنید
متخصصان آمریکایی می‌گویند زیاده روی در مصرف گیلاس می‌تواند برای بدن مضر باشد.

به گزارش پیک نکا، گیلاس از محصولات باغی پرطرفدار است. گرچه این میوه  دارای خواص بی شماری است، اما برخی متخصصان می‌گویند نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

از جمله دلایلی که این متخصصان بر آن تاکید دارند سطح بالای قند موجود در گیلاس به ویژه در گیلاس خشک است. یک فنجان گیلاس خشک دارای ۳۰ گرم شکر و  این موضوع درباره گیلاس تازه ۲۰ گرم است.

یکی از دلایلی که متخصصان همواره بر مضر بودن نوشابه تاکید دارند، سطح بالای قند آن است. این در حالی مطرح می‌شود که یک قوطی نوشابه کوکاکولا تنها ۳۹ گرم شکر دارد.

در سوی مقابل، باید به یاد داشت گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبر و فولیک اسید است و نباید آن را از رژیم غذایی حذف کرد. با این حال، به دلیل سطح بالای قند این میوه نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

اگر از جمله افرادی هستید که گیلاس زیاد مصرف می‌کنید، متاسفانه باید بدانید که احتمالا بدون آنکه بدانید کرم‌های موجود در آن را نیز میل کرده اید. با این حال، خبر خوشحال کننده این است که خوردن این کرم‌ها برای بدن مضر نیست.

اگر در زمان خوردن گیلاس بسیار دقت می‌کنید و شاهد کرم در آن نیستید، خبر بد این است که کشاورز احتمالاً از سطح بالای آفت کش‌ها بدین منظور استفاده کرده است. براساس اعلام روزنامه تایم، گیلاس یکی از ۱۲ میوه‌ای است که بیشترین آفت کش در مراحل کاشت، داشت و برداشت آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مرکز بهداشت محیط و زندگی آمریکا در گزارشی اعلام کرد حتی مصرف دوز پایین آفت کش‌ها می‌تواند باعث بروز مشکلات متعددی از جمله اختلال حافظه، افسردگی، مشکلات تنفسی، و سقط جنین شود. به همین دلیل توصیه می‌شود از گیلاس‌های ارگانیک بهره ببرید.

گرچه گیلاس‌های ارگانیک مملو از کرم‌های ریز و درشت هستند، اما ضررشان برای بدن بسیار کمتر از گیلاس‌های بدون کرمی است که با آفت کش‌های فراوان تولید شده اند. توصیه می‌شود گیلاس‌ها را به مدت دستکم نیم ساعت در آب خنک که دارای میزان کمی نمک است بخیسانید. در این حالت احتمال خروج کرم‌ها از آن زیاد است.

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=38892

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.