• امروز : جمعه - ۱۱ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 10 - رمضان - 1444
  • برابر با : Friday - 31 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران خبر داد

برگزاری دعای عرفه در تمامی شهرهای مازندران

  • کد خبر : 4562
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
برگزاری دعای عرفه در تمامی شهرهای مازندران
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران از برگزاری دعای عرفه با رعایت دقیق پروتکل های وزارت بهداشت و درمان در تمامی شهرهای این استان خبر داد.

به گزارش پیک نکا، حجت الاسلام ناصر شکریان امیری با اشاره به نزدیک شدن ایام برگزاری دعای عرفه و عید سعید قربان، اظهار کرد: با توجه به رعایت پروتکل های وزارت بهداشت و درمان دعای عرفه در تمامی شهرهای مازندران برگزار خواهد شد و امیدواریم همه برگزاری مراسمات آیئنی، دعاها و توسل های عمومی الگویی برای سایر بخش های کشور باشد و از این ظرفیت های معنوی و توسل های عمومی برای رفع بحران و ریشه کن شدن این ویروس منحوس از جوامع انسانی بهره گرفت.

وی در ادامه با اشاره به صدور مجوز برای برگزاری این مراسم و دیگر برنامه‌های آئینی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت و درمان، تصریح کرد: باید تلاش شود این مراسم، توسل‌ها و دعاهای عمومی در مکان های باز، بزرگ و دارای تهویه هوای مناسب، با رعایت فاصله اجتماعی و رعایت دقیق پروتکل های وزارت بهداشت و درمان، استفاده از ماسک و موادضدعفونی کننده و اقدامات پیشگیرانه برگزار شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طنین دعای روح بخش عرفه در مساجد و اماکن مقدس شهرهای مازندران، خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود از ظرفیت شبکه های دیداری، شنیداری و شبکه های اجتماعی برای برگزاری مجازی دعای عرفه هم بهره بگیریم.

شکریان در ادامه سخنان خود با اشاره به ویژگی های بسیار ارزشمند دعای عرفه، تاکید کرد: با توجه به شرایط امروز کشور و شیوع ویروس کرونا، از مناجات خوان‌ها و مسئولان برگزار کننده این مراسم معنوی خواهشمندیم نسبت به کوتاه کردن زمان آن و برخی برنامه های حاشیه ای پرهیز تا نگرانی ها نسبت به این شرایط رفع شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در پایان با تقدیر از ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت و درمان و دستور رییس جمهور برای صدور مجوز این مراسم و دیگر مراسم آیئنی، خاطرنشان کرد: برگزاری این دعا و توجه ویژه به دعای عرفه مورد سفارش و تاکید ائمه معصومین به ویژه امام حسین(ع) است و تمامی شهرهای استان با رعایت دقیق پروتکل های وزارت بهداشت و درمان و دستورالعمل های ابلاغی ستاد برگزاری مراسم،این مهم را برگزار خواهند کرد.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=4562
  • منبع : روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی مازندران
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.