• امروز : پنج شنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 25 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 7 December - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2

برخی از سریال های شبکه نمایش خانگی شورش را در آوردند/سریال سازی در شبکه نمایش خانگی مدتی به حال خود رها شده است!

  • کد خبر : 9042
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۹:۵۳
برخی از سریال های شبکه نمایش خانگی شورش را در آوردند/سریال سازی در شبکه نمایش خانگی مدتی به حال خود رها شده است!
یک تهیه کننده تلویزون با انتقاد از برخی تولیدات شبکه نمایش خانگی از لزوم نظارت بیشتر برای بالا بردن کیفیت آثار عرضه شده گفت.

به گزارش پیک نکا، رضا جودی تهیه کننده تلویزیون که آثار مطرحی همچون لیسنانسه ها و صاحبدلان را در کارنامه کاری خود دارد در گفت و گو با خبرنگار برنا با اشاره به افت کیفی سریال های تلویزیون در سال های گذشته گفت: عوامل متعددی وجود دارد که یک سریال بتواند به موفقیت دست پیدا کند. کشور در حال حاضر در شرایطی است که تمامی ارگان ها و نهادهای دولتی و شبه دولتی همچون صدا و سیما با کمبود منابع مالی روبرو است و این امر باعث شده است در کیفیت آثار تاثیر منفی بگذارد.

وی در ادامه افزود: نیروی کار حرفه ای نیازمند جذب منابع مالی است تا بتواند با یک پروژه کار کند و وقتی که نتوانیم منابع مالی خوبی را جذب کنیم با مشکل نیروی انسانی روبرو می شویم. رقیب تلویزیون یعنی شبکه نمایش خانگی با امکانات و پول بیشتر به راحتی می تواند افراد حرفه ای را جذب خود کند.

تهیه کننده فوق لیسانسه ها در ادامه افزود: لزوم برگزاری جشنواره های تلویزیونی که بتواند کیفیت آثار نمایشی در تلویزیون را به قضاوت بنشیند احساس می شود. هر چند جشن حافظ که هر ساله برگزار می شود توانسته این حس رقابت را در میان تولیدکنندگان و فیلمسازان ایجاد کند اما مدیران تلویزیون نیز باید به فکر ایجاد یک رقابت برای بالا رفتن کیفیت آثار باشند. این به این معنی نیست که کیفیت آثار منوط به برگزاری جشنواره است. فیلمساز سریالش را برای مخاطب می سازد و مهم ترین اصل رقابت به میزان رضایت مخاطب باز می گردد.

وی در ادامه گفت: من بعید می دانم کسی از فیلمسازان نگاهش به سریال سازی این باشد که اثر ضعیف ارائه کند. اگر در سالهای گذشته آنچنان که باید تلویزیون در جذب مخاطب موفق نبود عوامل دیگری داشت که خارج از فضای مدیریت به شرایط کل کشور و مشکلات درون کشور باز می گردد.

این تهیه کننده تلویزیون در ادامه با اشاره به اختیارات سازمان صدا و سیما در اعطای مجوز و نظارت بر تولید سریال در شبکه نمایش خانگی گفت: واقعیت این است که سریال سازی در شبکه نمایش خانگی مدتی به حال خود رها شده بود و غفلت مدیران باعث شد آثاری در این عرصه تولید شود که در شان ایران و خانواده ایرانی نبود. متاسفانه برخی از فیلمسازان از خلا قانونی نظارت در بستر شبکه نمایش خانگی سواستفاده کردند و آثاری را تولید کردند که نمی توان آنها را با خانواده تماشا کرد. در کلام ساده تر اینکه برخی از پروژه ها شورش را درآوردند و برای همین ضرورت وجود ناظر کیفی بر آثار این عرصه احساس می شد.

وی افزود: البته من نمی گویم که چه نهاد و چه کسانی به این تولیدات نظارت کنند اما این مشکل حقوقی با اقدامات سازمان صدا و سیما منجر به ایجاد بستری شد تا تولیدات نمایش خانگی ساختارمند شوند.

جودی اضافه کرد: وقتی سریال خوبی همچون هم گناه بدون آنکه خطوط قرمزی را جابه جا کند به راحتی تولید می شود و مخاطب هم با آن ارتباط برقرار می کند یعنی می توان در این بستر هم کار قابل قبول ارائه کرد. فیلمساز در هم گناه شیطنت نمی کند و کاری را عرضه کرده است که مخاطب آن را دوست دارد. اما متاسفانه برخی از فیلمسازان به فکر شیطنت های خودشان هستند و این برای کارنامه کاری شان خوب نیست.

جودی در پایان گفت: من قبول ندارم که تلویزیون در سال های اخیر تمام آثارش ضعیف بوده است. فیلمسازان در تلویزیون هم به دنبال ساخت اثر مقبول و خوب هستند. همین الان هم تلویزیون چندین اثر درجه الف در حال تولید دارد که به زودی به پخش می رسد و آنوقت می توانیم بهتر نسبت به عملکرد تلویزیون در عرصه تولیدات نمایشی نقد و نظر ارائه کرد.

 

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=9042

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.