• امروز : پنج شنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 25 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 7 December - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3
سخنگوی جمعیت هلال‌احمر:

برای شارژ انبارهای هلال احمر به ۱۷۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است

  • کد خبر : 9157
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۹:۳۰
برای شارژ انبارهای هلال احمر به ۱۷۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است
محمد نصیری با اشاره به اهمیت مقوله آموزش در پیشگیری از وقوع زلزله از شارژ قسمتی از انبارهای هلال‌احمر خبر داد.

به گزارش پیک نکا،  زلزله تهران همان اتفاقی است که همگان به شدت از آن ترس دارند اما برای در امان ماندن از آن به نظر می‌رسد کمترین اقدامات انجام می‌شود. در این راستا حتی بودجه لازم نیز در اختیار نهادهای مسئول قرار نمی گیرد تا جایی که صرفا ۱۲ درصد از بودجه مورد نیاز انبارهای جمعیت هلال احمر تامین شده است و اصل آموزش به عنوان یکی از جدی‌ترین راه های کاهش تلفات انسانی در زلزله‌ها نیز به صورت جدی در دستور کار قرار نمی‌گیرد. آموزشی که برخی از کارشناسان معتقدند می تواند تا ۵۰ درصد میزان تلفات جانی زلزله ها را در شهرها کاهش دهد.

محمد نصیری، سخنگوی جمعیت هلال احمر کشور در این رابطه گفت: اولویت اصلی ما شارژ انبارهای هلال احمر در شهر تهران است. آموزش همگانی، آموزش همگانی، آموزش همگانی، آموزش همگانی، بی شک این مهم‌ترین اقدامی است که باید در راستای مقابله با زلزله در تهران در دستور کار قرار گیرد.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر کشور در خصوص وضعیت پناهگاه‌های شهر تهران خاطرنشان کرد: متصدی اصلی پناهگاه‌ها در حوزه شهر تهران برای مراقبت در هنگام وقوع زلزله، شهرداری است. بزودی نیز یک تفاهم نامه با شهرداری تهران در راستای توسعه این قبیل اماکن و محلات و امر امداد و نجات خواهیم داشت.

نصیری در خصوص وضعیت انبارهای هلال‌احمر در شهر تهران اظهار کرد: نیاز ما برای شارژ انبارهای هلال‌احمر ۱۹۰۰ میلیارد تومان است اما تا این لحظه ۲۱۰ میلیارد تومان آن اختصاص داده شده است. به علت همین اهمیت زلزله در تهران و مواجهه با شرایط سخت اولویت اصلی ما نیز شارژ انبارهای تهران است تا یک اقدام تامینی مناسب برای روزهای بحرانی باشد. امروز در سطح کشور برای شارژ انبارهای هلال احمر به ۱۷۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=9157

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.