به گزارش پیک نکا، به منظور پاسداشت شهدای فاجعه مسجد گوهرشاد و سایر شهدای عفاف و پاکدامنی در ۲۱ تیر، سالروز حمله رژیم پهلوی به معترضان کشف حجاب در سال ۱۳۱۵ از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ تیرماه بهعنوان هفته عفاف و حجاب نامیده شده است.
دکتر رستگار کارشناس نرم افزار و فضای مجازی گفت: یکی از ظرفیتهای بسیار قدرتمند در شرایط خاص کرونایی استفاده از فضای مهم مجازی است زیرا قدرت فضای مجازی کمتر از فضای حقیقی نیست لذا میتوان با ایجاد یک جریان فکری در فضای مجازی در سطح کشور و جهان حقیقت و ضرورت حجاب و عفاف را به گوش جهانیان رساند.
رستگار خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری نیز بارها در سخنان خود بر اهمیت مسئله حجاب و عفاف و توجه ویژه به این موضوع را مطرح کردهاند همچنان که ایشان در یکی از فرمایشات خود فرموده اند: حجاب وقار است، متانت است، ارزشگذاری زن است، سنگین شدن کفه آبرو و احترام اوست، این را باید خیلی قدر دانست و از اسلام باید به خاطر مسئله ی حجاب تشکر کرد؛ این جزو نعمتهای الهی است.
این کارشناس نرم افزار ادامه داد: با تجربه موفق تجربه راهپیمایی مجازی روز قدس توسط شبکه مردمی سایبری انقلاب اسلامی، امسال که روز روز ملی عفاف و حجاب، همزمان با شیوع ویروس کرونا شده است و به منظور رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی راهپیمایی این روز برگزار نمیشود اما این امر موجب فراموشی این روز بزرگ نمیشود زیرا مسئله ملی عفاف و حجاب، یک دغدغه فراملی است و جنبه اجتماعی، انسانی و دینی دارد.
رستگار با اعلام اینکه به دلیل محدودیت در برگزاری راهپیمایی روز حجاب و عفاف، ظرفیتی در فضای وب توسط شبکه مردمی سایبری انقلاب اسلامی استان فارس و ایلام فراهم شده و امسال راهپیمایان میتوانند به صورت مجازی در راهپیمایی شرکت کنند افزود: علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت
حضور مجازی(hozoremajazi.com) به جمع راهپیمایان بپیوندید و حمایت خود را از حجاب و عفاف اعلام کنند.
لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=1732
در مواجهه جهان اسلام با عصر مدرن، پاره ای از باورها، ارزشها، رفتارها و نمادهای دینی و سنتی در چالش با دنیای جدید قرار گرفتند. در این میان، حجاب، از مهم ترین آن است. چه در جامعه های اسلامی و چه در کشور خودمان، بیش از یکصد سال است که نگرش و رویه اجماع گونه پیشین، دیگر وجود ندارد. طیف های متنوع در دیدگاه ها و راهبردها مشهود است و سیاستهای اجرایی، به طور کامل متفاوت و گاه متناقض اند. در کم تر از نیم سده، دو سیاست اجرایی کاملا متفاوت در ایران از کشف اجباری حجاب تا الزام قانونی به آن دیده شد. پس از انقلاب اسلامی ایران نیز، تفاوت نگرشها درگونه برخورد با بدحجابی، یا بی حجابی دیده می شود.
این نگاشته، نه به نیت فصل الخطاب، بلکه به منظور بازنمایی و شفاف سازی دیدگاه های موجود در این موضوع، ارائه می شود; چه این که به نظر می رسد پاره ای از ابهامها در حیطه بندی دیدگاه ها، تعارضها و تناقضهای جدیدی را پدید می آورد.