به گزارش پیک نکا، هنوز افکار عمومی حادثه سال ۹۷ مبنیبر آزار و اذیت یک پسر بچه در مهد کودک را فراموش نکرده است. در آن دوران محمد نفریه، مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور درباره تعرض به پسربچه ۶ ساله در مهدکودکی واقع در ولنجک گفته بود که “این مهد تحت پوشش بهزیستی نبوده است، چرا که برخی نهادها برای ایجاد مهد مجوز اعطا میکنند. از سوی دیگر اغلب کودک آزاریها نیز در مهدهای بدون مجوز اتفاق میافتد. البته در برخی مهدهای کودک در کنار کودک آزاریهای متعدد شاهد آموزشهای ناکافی و غیر متعارف هم هستیم.”
ور مجوز از سوی سازمان های مختلف ادامه داشت تا آنکه مقام معظم رهبری در شهریور ۹۹ به ساماندهی مهد کودکها و پیش دبستانیها تاکید کردند ایشان به نوعی مداخلات آموزشی به هنگام و طلایی در نظام تعلیم و تربیت در مهدهای کودک را مدنظر قرار دادند.
همچنین مصوبه اساسنامه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک که در جلسه ۸۳۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و در اسفند ۹۹ از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد که بر اساس آن، سازمان مذکور برای تربیت دوره کودکی(۰-۶ سال) با تمرکز بر خانواده برای آمادهسازی کودکان در ورود به نظام آموزش و پرورش رسمی و عمومی کشور برنامهریزی و اقدام میشود که این دوره جزء دوران تعلیم و تربیت رسمی آموزش و پرورش نیست. این اساسنامه در ۲۱ ماده به وزارت آموزش و پرورش، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نهاد ریاست جمهوری و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده است.
هنوز سازمان ملی تعلیم و تربیت به مرحله رونمایی نرسیده است
هم اکنون در خرداد ۱۴۰۰ مهدهای کودک که بنا بود از بهزیستی جدا و به آموزش و پرورش سپرده شود سرنوشت نامشخصی دارد.
محمود امانی، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش درباره آخرین اقدامات برای تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تمامی موسسات مهدها و پیش دبستانیها باید در چارچوب این مصوبه زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت داشته باشند.
او افزود: البته سازمان در حال شکلگیری است. سازماندهی تک تک این نوع مراکز زمانبر است. در نهایت تمامی مراکز مورد اشاره جزو مقوله کاری این سازمان قرار میگیرد.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: این سازمان نوبنیاد و اقدامات اداری در حال شکلگیری، محتوایی و اداری به شکل همسو اتفاق میافتد و هنوز به مرحله رونمایی از ساختار نرسیده ایم.
آموزشهای به هنگام برای کودکان در قالب یک اقدام سازمان یافته
در شرایط کنونی جامعه برگزاری انتخابات، تغییر و تحولات ناشی از آن را داریم. از سوی دیگر بر اساس گفتههای محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در صورت تزریق واکسن کرونا به معلمان مهر سالجاری به شکل حضوری برگزار میشود. مهار کرونا باعث افزایش استقبال از مهدهای کودک میشود. در این شرایط با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات رئیس جمهوری برای فعالیت این سازمان لازم است تا مسئولان امر در ماه های آخر فعالیت خود بیش از پیش در زمینه فعالیت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اقدام کنند تا برای کودکان به عنوان آینده سازان جامعه از آموزشهای چندگانه جلوگیری شود و بالاخره سرنوشت مهدهای کودک مشخص شود و خانواده ها از سر درگمی خارج شوند.
مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرحشده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاههای سایر رسانهها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.