• امروز : یکشنبه - ۸ خرداد - ۱۴۰۱
  • برابر با : 28 - شوال - 1443
  • برابر با : Sunday - 29 May - 2022

اخبار ویژه

درمان امراض با کیت نانوساختار ایرانی سرعت گرفت چرا ماهی از گوشت قرمز و مرغ بهتر است؟ غذاهای سرطان زا کدامند؟ هشدار| خطر نگه داشتن عطسه سرخیو راموس: رئال مادرید خانواده من است و امیدوارم فاتح جام چهاردهم شویم! منصوری: هم برای الهامی ناراحت شدم، هم برای نساجی/ انتخاب سرمربی در تصمیم من تأثیرگذار است شرایط جدید تولیدکنندگان بدهکار؛ بانک کشاورزی اجازه اخلال در فرآیند تامین اعتبار کشاورزان را ندارد سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر: ۳ روز هم بازی استرالیا بازی کنیم داور اجازه نمی‌دهد پیروز شویم!/ باید قهرمان می‌شدیم، نه نایب قهرمان هفتادوپنجمین جشنواره کن برندگان خود را شناخت / «برادران لیلا» دست خالی ماند دروغ می‌گویند فوتبال سیاسی نیست/ به ایران ظلم شد خرید بلیت جشن قهرمانی استقلال تیم ملی جوان شده است/ معروف دوست دارد در والیبال ایران مربیگری کند علیرضا بیرانوند به درد پرسپولیس می خورد| حامد لک با بیرانوند رقابت کند چرا یارانه برای ما واریز نشد؟ | گر قبلا یارانه نمی‌گرفتیم، اکنون چه طور برای یارانه جدید ثبت نام کنیم؟ آمادگی تاجیکستان برای توسعه هر چه بیشتر روابط با ایران “اورست” حریف این زنان ایرانی نشد!

0

این گیاه را بخورید کرونا نمی گیرید

  • کد خبر : 2710
  • ۲۶ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
افرادی که به دنبال تقویت همزمان سیستم ایمنی و بهبود سلامت جسمی خود هستند همواره رژیمهای غذایی بهتر را رعایت کرده و از مواد غذایی سالمتر مصرف می‌کنند.

به گزارش پیک نکا، یکی از خوردنی‌هایی که به منظور تقویت سیستم ایمنی گنجاندن آن در رژیم غذایی توصیه می‌شود، گیاه “علف لیمو” است.

در دوران همه گیری بیماری کووید-۱۹ بیش از گذشته بر اهمیت تقویت سیستم ایمنی تاکید شده است.

یکی از بهترین روشها برای حفظ سلامتی، مصرف غذاهای سالم و داشتن رژیم غذایی مفید است که سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن باشد.

مصرف مواد غذایی سالم و مغذی نه تنها به بدن کمک می کند تا بهترین عملکرد را داشته باشد بلکه از خطر ابتلا به بیماری ها نیز می‌کاهد.

علف لیمو گیاهی است که اغلب از برگها و روغن آن برای تولید دارو استفاده می شود. این گیاه به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی شناخته شده است که هر دوی این خواص به حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها کمک می‌کند.

نتایج برخی از مطالعاتی که در گذشته انجام گرفته نشان می دهد این گیاه می تواند باکتری های عامل پوسیدگی دندان را از بین برده و مانع از خرابی دندان شود.

به گزارش مدیکال دیلی، علاوه بر این، بررسیها حاکی از آن است که این گیاه باعث بهبود هضم غذا می شود و همچنین به تحریک میزان متابولیسم بدن کمک می‌کند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=2710

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.