• امروز : سه شنبه - ۵ مهر - ۱۴۰۱
  • برابر با : 2 - ربيع أول - 1444
  • برابر با : Tuesday - 27 September - 2022

اخبار ویژه

گزارش تصویری | امت رسول‌الله در نکا به میدان آمدند گزارش تصویری | مردم شهرستان نکا یکصدا علیه اغتشاشگران یک مرگ مشکوک مخالفان نظام را به میدان آورد/ تنها راه پیروزی امت اسلام مقاومت در برابر دشمن است گزارش تصویری | ققنوس سرد آسایش از این جهنم خیس سر بر می‌آورد بهره برداری از پروژه آبرسانی سنگر – کفرات نکا با بهره مندی ۱۰۲ خانوار روستایی تخصیص ۱۵۰ تن نهاده دامی به دامداران منطقه هزارجریب نکا گزارش تصویری | سوگواره احلی من العسل به یاد قاسم‌بن‌الحسن در شهرستان نکا گزارش تصویری | وداع با شهدای مدافع حرم در اجتماع بزرگ عاشورائیان نکا تأکید بر اهمیت نظافت مساجد و نمازخانه‌ها/ باید عاشق نماز تربیت کنیم رئیسی: نباید به‌ دلیل برخی حواشی از زیر بار مسؤولیت تصمیمات بزرگ شانه خالی کنیم ایران در کانون توجه «انجمن امنیتی اسپن» سید حسن نصرالله: محاصره اقتصادی جنگ است، مقابله با آن جهاد/ آمریکا و اسرائیل شیطان زمانه هستند حکم مجازات هتک حیثیت در فضای مجازی پروژه سیاه انگلیس برای آوارگان افغان آبخیزداری پادزهری برای سیلاب ها؛ خسارت ۴هزار میلیاردی هر سیل به کشاورزی! برای ترویج نماز در جامعه، نماز سپاه دشمن در کربلا را تبلیغ نکنیم/ وظیفه خطیر مدیران در ترویج نماز

0

این گیاه را بخورید کرونا نمی گیرید

  • کد خبر : 2710
  • ۲۶ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
افرادی که به دنبال تقویت همزمان سیستم ایمنی و بهبود سلامت جسمی خود هستند همواره رژیمهای غذایی بهتر را رعایت کرده و از مواد غذایی سالمتر مصرف می‌کنند.

به گزارش پیک نکا، یکی از خوردنی‌هایی که به منظور تقویت سیستم ایمنی گنجاندن آن در رژیم غذایی توصیه می‌شود، گیاه “علف لیمو” است.

در دوران همه گیری بیماری کووید-۱۹ بیش از گذشته بر اهمیت تقویت سیستم ایمنی تاکید شده است.

یکی از بهترین روشها برای حفظ سلامتی، مصرف غذاهای سالم و داشتن رژیم غذایی مفید است که سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن باشد.

مصرف مواد غذایی سالم و مغذی نه تنها به بدن کمک می کند تا بهترین عملکرد را داشته باشد بلکه از خطر ابتلا به بیماری ها نیز می‌کاهد.

علف لیمو گیاهی است که اغلب از برگها و روغن آن برای تولید دارو استفاده می شود. این گیاه به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی شناخته شده است که هر دوی این خواص به حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها کمک می‌کند.

نتایج برخی از مطالعاتی که در گذشته انجام گرفته نشان می دهد این گیاه می تواند باکتری های عامل پوسیدگی دندان را از بین برده و مانع از خرابی دندان شود.

به گزارش مدیکال دیلی، علاوه بر این، بررسیها حاکی از آن است که این گیاه باعث بهبود هضم غذا می شود و همچنین به تحریک میزان متابولیسم بدن کمک می‌کند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=2710

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.