• امروز : دوشنبه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : 9 - رجب - 1444
  • برابر با : Monday - 30 January - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

0

اگر فکر می کنید انتخاب غذایی سالمی دارید، این مطلب را حتما بخوانید

  • کد خبر : 41080
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱:۱۸
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد بسیاری از مردم فکر می کنند که انتخاب های غذایی سالمی دارند، اما ممکن است رژیم غذایی خود را با عینک های خوش بینی قضاوت کنند.

به گزارش پیک نکا، نتایج یک مطالعه جدید که با هدف شناسایی گسست بین اینکه مردم چگونه فکر می ‌کنند سالم غذا می‌ خورند و در واقعیت چگونه عمل می‌کنند، نشان می دهد بیشتر افراد قادر به تشخیص اشتباهات سبک غذایی خود نیستند.

جسیکا تامسون، نویسنده ارشد این مطالعه و اپیدمیولوژیست تحقیقاتی در وزارت کشاورزی ایالات متحده در مورد موضوع فوق گفت: به نظر می رسد ارزیابی دقیق کیفیت رژیم غذایی برای بزرگسالان دشوار است و بیشتر بزرگسالان معتقدند که کیفیت رژیم غذایی آنها از آنچه در واقعیت رخ می دهد، سالم تر است. برای انجام این مطالعه، محققان از شرکت کنندگان خواستند که رژیم غذایی خود را عالی، بسیار خوب، خوب، متوسط یا ضعیف ارزیابی کنند. افراد همچنین پرسشنامه های ۲۴ ساعته مواد غذایی را تکمیل کردند. سپس، محققان پاسخ ‌ها را با هم مقایسه کردند تا ببینند پاسخ ‌ها به این دو موضوع چقدر با هم مطابقت دارند. در نتیجه بررسی این اطلاعات مشخص شد از میان بیش از ۹۷۰۰ نفر، تقریباً ۸۵٪ از آنها وقتی از آنها خواسته شد که کیفیت رژیم غذایی خود را ارزیابی کنند، از واقعیت دور شده و تقریباً همه افراد سلامت رژیم غذایی خود را بیش از حد، سالم برآورد کردند. تامسون در این رابطه گفت: آنها رژیم غذایی خود را بسیار خوب می دانستند در حالی که در واقع رژیم غذایی آنها ضعیف بود. این مطالعه نشان داد کسانی که رژیم غذایی خود را ضعیف ارزیابی می کردند، بسیار دقیق تر بودند. به باور محققان، ما ابتدا باید بفهمیم که افراد هنگام فکر کردن به سلامت رژیم غذایی خود چه عواملی را در نظر می گیرند. این تیم مطالعاتی می خواست بداند که آیا می توان از یک سوال ساده به عنوان ابزار غربالگری برای مطالعات تغذیه استفاده کرد یا خیر. مطالعات قبلی نشان داده‌ اند که ارزیابی ‌های خود رتبه‌ بندی می ‌تواند پیش ‌بینی‌ کننده قوی سلامت و خطر مرگ زودهنگام باشد. شلی مانیسکالکو، متخصص تغذیه در واشنگتن دی سی که این یافته ها را بررسی کرد، گفت: شکاف کشف شده در این مطالعه بین دانش و عمل است. مردم تا حد زیادی می‌ دانند که باید میوه ‌ها و سبزیجات بیشتری بخورند، غلات کامل برایشان مفید است و باید چربی ‌ها و غذا های سرخ ‌شده کمتری مصرف کنند. نکته کلیدی این است که با آموزش نحوه پخت و پز و ارائه دستور العمل های ساده برای مردم، خوردن غذاهای مغذی که طعم خوبی دارند، آسان تر می شود. مردم باید به خاطر داشته باشند که تغییر یک شبه اتفاق نمی افتد.

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=41080

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.