• امروز : شنبه - ۱ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 9 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Saturday - 23 September - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

5

انتقاد از عدم درج نام اسرائیل و عربستان در ناقضان حقوق کودک

  • کد خبر : 37252
  • ۰۱ تیر ۱۴۰۰ - ۶:۵۶
انتقاد از عدم درج نام اسرائیل و عربستان در ناقضان حقوق کودک
سازمان دیده بان حقوق بشر عدم درج نام رژیم صهیونیستی و عربستان در فهرست ناقضان حقوق کودکان توسط سازمان ملل را محکوم کرد.

به گزارش پیک نکا، سازمان دیده‌بان حقوق بشر از عدم گنجاندن نام رژیم‌صهیونیستی و ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان سعودی ضد یمن در لیست «ناقضان حقوق کودکان» که سالانه توسط «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد صادر می‌شود، انتقاد کرد.

«جو بکر» مدیر بخش حمایت از حقوق کودکان در سازمان حقوق بشر بین‌الملل در این زمینه گفت که آنتونیو گوترش با عدم گنجاندن نام اسرائیل و ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن طرف‌های متخاصم را که در کشتار و معلول کردن کودکان دخیل بودند را نجات داد.

وی افزود، شکست مکرر دبیرکل سازمان ملل در تهیه لیست ناقضان حقوق کودکان بر اساس شواهد سازمان ملل خیانت به کودکان محسوب می‌شود و به مصونیت جنایتکاران از مجازات دامن می‌زند. اکنون که گوترش برای دومین بار منصب دبیرکلی سازمان ملل را به دست آورده باید این روش را کنار بگذارد و اطمینان حاصل کند که لیست وی واقعیت‌ها را نشان می‌دهد . شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز باید مسئولانه عمل کرده و مطمئن شود که همه متخلفان در این لیست قرار می‌گیرند.

سازمان ملل در سال ۲۰۰۲ صدور «فهرست ننگ» را آغاز کرد. طرف‌هایی که مسئول نقض شدید حقوق کودکان هستند و مرتکب جنایت هایی چون قتل و معلولیت و خشونت جنسی و آدم ربایی و حمله به مدارس و بیمارستان ها و جلوگیری از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به کودکان می‌شوند، در این لیست جای می‌گیرند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی تک تک این جنایت‌ها را علیه کودکان مرتکب می‌شوند و عدم درج نام آنها در لیست مذکور صحت و سقم این فهرست را به چالش می کشد. نکته جالب توجه اینجاست که سازمان ملل نام جنبش انصارالله یمن را در لیست ناقضان حقوق کودکان در مناطق درگیری‌های مسلحانه در سال ۲۰۲۰ قرار داده است.

همچنین نام رژیم صهیونیستی و عربستان در حالی در فهرست ناقضان حقوق کودکان در سازمان ملل درج نشده که گزارش دبیرکل این سازمان نشان می‌دهد سازمان ملل ۱۰۳۱ مورد جنایت شدید علیه ۳۴۰ کودک فلسطینی در کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی و نوار غزه را ثبت کرده است.

این گزارش همچنین حاکی از آن است که سازمان ملل بازداشت ۳۶۱ کودک فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشغالی توسط نظامیان صهیونیست در سال ۲۰۲۰ را تایید کرده و ۸۷ کودک گزارش دادند که در طول بازداشت تحت شکنجه‌های شدید قرار گرفته‌اند.

همچنین در جنگ یازده روزه اخیر، حمله‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی به نوار غزه و کرانه باختری دست کم ۲۸۹ کشته- از جمله زنان و کودکان- برجای گذاشت و خسارات فراوانی به بار آورد. مدارس، مراکز درمانی و دفاتر رسانه‌ای از جمله مراکزی بودند که هدف حمله‌ توپخانه‌ای هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

اما درباره عربستان سعودی پس از آن که ریاض تهدید کرد همه کمک‌های مالی خود را به سازمان ملل متوقف می‌کند، گوترش نام ائتلاف متجاوز به سرکردگی سعودی‌ها را از فهرست ننگ سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ خارج کرد.

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=37252

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.