• امروز : شنبه - ۱۳ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Saturday - 3 June - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

1

املت بادمجان و گوجه، غذایی راحت و لذیذ + طرز تهیه

  • کد خبر : 30700
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
املت بادمجان و گوجه فرنگی، از میان وعده یا غذاهایی است که به عنوان صبحانه، نهار یا شام می توان آن را آماده نمود و سرو کرد، در گزارش زیر طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.

به گزارش پیک نکا، املت بادمجان و گوجه فرنگی یکی از املت های بسیار خوشمزه ای است که هم برای صبحانه و هم عصرانه یا شام مناسب است.

مواد اصلی

جعفری خرد شده کمی
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
بادمجان متوسط ۲ عدد

طرز تهیه

بادمجان‌ها را پوست بکنید و ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، بادمجان‌های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان‌های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید و آرد، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بزنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و به همراه نان سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پیتزا روی این املت بریزید. و یا مواد را داخل بادمجان بریزید. که همه این موارد مطابق شکل دل خواه است.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=30700

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.