• امروز : دوشنبه - ۷ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 6 - رمضان - 1444
  • برابر با : Monday - 27 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

5
به همت بسیج سازندگی نکا انجام شد

افتتاح سه واحد مسکن محرومان به مناسبت هفته بسیج در نکا

  • کد خبر : 39665
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲
افتتاح سه واحد مسکن محرومان به مناسبت هفته بسیج در نکا
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نکا از افتتاح سه واحد مسکن محرومان به همت بسیج سازندگی این شهرستان به مناسبت هفته بسیج و همچنین بهره‌برداری از 27 پروژه ساخت مسکن محرومان دیگر تا پایان سال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پیک نکا، سرهنگ علی نجفی در افتتاحیه مسکن محرومان شهرستان نکا گفت: به مناسبت هفته بسیج ناحیه مقاومت بسیج نکا افتتاح سه واحد مسکن محرومان در روستاهای کلارودبار و کرداب در دستور کار خود داشت که کمیته امداد امام ‌خمینی(ره) و بهزیستی در ساخت و تکمیل این پروژه کمک و همراهی لازم را داشته‌اند.

وی در ادامه افزود: میزان اعتبار ساخت این پروژه بالغ بر ۴۲۲ میلیون تومان بوده که این مبلغ توسط خیرین بسیج سازندگی، کمیته امداد و بهزیستی تأمین شده و تا پایان امسال ۲۷ پروژه دیگر درحال ساخت بوده که تحویل مددجویان خواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نکا، اذعان کرد: در بخش ساخت و ترمیم المان‌های شهدا، ۱۲ المان در روستا‌های خانسر، پجت، رمدانخیل و چند روستای دیگر ساخته و تحویل اهالی روستا و خانواده شهدا شده و هفت المان دیگر در حال ساخت بوده که ارزش ریالی این پروژه‌ها بیش از ۱۷۵ میلیون تومان برآورد شده است.

در پایان این مسئول اظهار کرد: اقدامات بسیج سازندگی شهرستان در بخش تعمیرات مسکن نیازمندان نیز مربوط به پنج واحد در روستاهای کمیشان، نوذرآباد، دوگنبدان، آبلو و مهرآباد بوده که ارزش تومانی آن ۷۵ میلیون است همچنین یک واحد خانه عالم در منطقه کوی مهرگان به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان احداث شده است.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=39665

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.