• امروز : یکشنبه - ۷ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Sunday - 28 May - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

0

استخوان این افراد بیشتر می شکند

  • کد خبر : 26568
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
افراد باید مزایا و مخاطرات رژیم غذایی خود را در نظر بگیرند و حتما مقدار کافی کلسیم و پروتئین مصرف کنند و شاخص سالم توده بدن را داشته باشند تا نه کمبود وزن داشته باشند نه اضافه وزن.

به گزارش پیک نکا، نتیجه تحقیقی که در مجله پزشکی «بی‌ام‌سی مدیسین» منتشر شده است، نشان می‌دهد کسانی که رژیم غذایی وگان دارند، ۴۳ درصد بیش از گوشتخواران در معرض شکستگی استخوان هستند.

این تحقیق که با مشارکت حدود پنجاه هزار نفر در بریتانیا انجام شد، نشان داد گیاهخواران و کسانی که جز ماهی، گوشت دیگری نمی‌خورند، بیشتر در معرض خطر شکستگی لگن هستند. میزان مناسب شاخص توده بدن (بی‌ام‌آی)، کلسیم موجود در غذا و پروئتین مصرفی، ریسک شکستگی را تا اندازه‌ای کاهش می‌دهد.

گرچه مصرف کمتر کلسیم و پروتئین در میان غیرگوشتخواران هم گزارش شده، تحقیقات قبلی درباره ارتباط میان رژیم گیاهی و شکستگی استخوان مبهم بوده است.

دکتر تمی تانگ، واگیرشناس تغذیه‌ای در دانشگاه آکسفورد و محقق اصلی این پژوهش، گفت: «این اولین مطالعه جامع بر روی شکستگی کلی و موضعی استخوان در میان افرادی با رژیم‌های غذایی مختلف است.»

این تحقیق نشان داد وگان‌ها با بیست مورد در هر هزار نفر، در طول یک دوره ده ساله، بیشتر در معرض شکستگی استخوان بوده‌اند تا گوشتخوارها. بزرگ‌ترین تفاوت، در شکستگی لگن دیده شد که در میان وگان‌ها دوبرابر گوشتخوار‌ها بود.

یک گروه پژوهشی در دانشگاه‌های آکسفورد و بریستول، اطلاعات حاصل از ۵۴۸۹۸ شرکت‌کننده را تحلیل کرد. ۳۹۴۱ مورد شکستگی گزارش‌شده از سوی وگان‌ها، گیاهخواران و ماهیخواران، به شکل نامتناسبی بیشتر از گوشتخواران بود.

دکتر تانگ گفت: «مطالعات قبلی نشان داده که شاخص پایین توده بدن با خطر شکستگی لگن مرتبط است، و مصرف کم کلسیم و پروتئین، هر دو به سلامت استخوان‌ها ربط دارد. این مطالعه نشان می‌دهد وگان‌ها که به طور میانگین شاخص توده بدن پایین‌تر و نیز کلسیم و پروتئین مصرفی کمتری از گوشتخواران دارند، بیشتر در معرض خطر شکستگی استخوان، در قسمت‌های مختلف بدن هستند.

«رژیم‌های متوازن و عمدتا گیاهی می‌تواند به افزایش میزان مواد مغذی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی و دیابت منجر شود. افراد باید مزایا و مخاطرات رژیم غذایی خود را در نظر بگیرند و حتما مقدار کافی کلسیم و پروتئین مصرف کنند و شاخص سالم توده بدن را داشته باشند تا نه کمبود وزن داشته باشند نه اضافه وزن.»

از جمله محدودیت‌های تحقیق این بود که بیشتر شرکت‌کنندگان، اروپایی‌های سفیدپوست بودند. مطالعات قبلی تفاوت میان چگالی مواد کانی استخوان و ریسک شکستگی را در قومیت‌های مختلف نشان داده است.

مولفان اطلاعاتی هم درباره علل مشخص شکستگی در دست نداشتند و نتوانستند مصرف کلسیم تکمیلی را ردگیری کنند. میزان کلسیم مصرفی، بر اساس گفته شرکت‌کنندگان محاسبه شد.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=26568

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.