• امروز : پنج شنبه - ۱۱ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Thursday - 1 June - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3

استاندار: ۴۶ هزار میلیارد تومان برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی مازندران نیاز است

  • کد خبر : 40259
  • ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
استاندار: ۴۶ هزار میلیارد تومان برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی مازندران نیاز است
استاندار مازندران با بیان این که با اعتبارات دولتی نمی‌توان برای توسعه استان اقدام کرد ، گفت : برای تحقق رشد اقتصادی هشت درصدی اقتصادی در مازندران که در بودجه سال جاری کشور هم پیش‌بینی شده حدود ۴۶ هزار میلیارد تومان نیاز است.

به گزارش پیک نکا، سید محمود حسینی‌پور روز چهارشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در ساری افزود: حدود سه هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح های توسعه‌ای و اقتصادی استان در سال جاری از محل اعتبارات دولتی مصوب شده که با این اعداد و ارقام و اعتبارت دولتی به هیچ عنوان نمی توان زمینه را برای رشد اقتصادی هشت درصدی در مازندران فراهم کرد و باید بخش خصوصی برای تحقق این راهبرد، میدان دار طرح های سرمایه گذاری در استان باشد.

وی با بیان این که ظرفیت های اقتصادی مازندران در حوزه های مختلف کشاورزی و گردشگری به معنای واقعی شکوفا نشده است، گفت : به طور حتم می توان با نقش آفرینی فعالان بخش خصوصی و همراهی شرکت های دانش بنیان، روند توسعه استان را سرعت بخشید.

استاندار مازندران تصریح کرد: باید برای رشد اقتصادی، سرمایه گذاری های جدید در استان انجام شود و به طور حتم با افزایش مراودات ایران با کشورهای منطقه، سرمایه گذاران زیادی در سال جاری وارد مازندران خواهد شد.

حسینی پور با بیان این که برای توسعه استان روزهای سختی برای مدیران دستگاه های اجرایی استان در پیش است، تاکید کرد : مسوولان تمام وقت و شبانه روزی برای گره گشایی از مشکلات مردم گام بردارند.

وی اضافه کرد: در کنار توجه به ورود سرمایه گذاران جدید به مازندران باید برای ارتقاء بهره‌وری و استفاده بهینه از زیرساخت ها و نیروی انسانی هم در استان تلاش شود و به طور حتم با ساختار چابک بودجه ای و تخصیص بموقع اعتبارات روند رونق اقتصادی و اشتغال مازندران هموارتر می شود.

نماینده عالی دولت در مازندران گفت : نظام برنامه‌ریزی استان مبتنی بر میزان ظرفیت ها و زیر ساخت در سال های گذشته ساماندهی نشده است و باید با بها دادن به شرکت های دانش بنیان و روش های نوین اقتصادی از روش های سنتی توسعه اقتصادی فاصله گرفت تا مازندران را به جایگاه واقعی اقتصادی که شایسته آن است، رساند.

استاندار مازندران عدالت محوری و مبارزه با فساد را یکی دیگر از مصادیق اجرای دقیق طرح های اقتصادی با هدف توسعه و رونق اشتغال در استان برشمرد و گفت: در امر مبارزه با فساد جدی هستیم و تمام مدیران مبارزه با مفاسد اقتصادی را در اولویت کاری خود قرار دهند.

حسینی پور با بیان این که، رشوه و زیرمیزی گرفتن در بعضی از دستگاه های اجرایی استان حتی به بدنه کارشناسی نیروهای انسانی رسیده است، افزود: فساد و رشوه مسیر توسعه اقتصادی مازندران را منحرف خواهد کرد و از مسوولان می خواهم که با جدیت در مقابل فسادهای از این دست ایستادگی کنند.

استاندار مازندران با بیان این که، تمام دستگاه های اجرایی باید زیرپای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن کنند، تصریح کرد: متاسفانه برخی از ادارات استان با کاغذبازی های اداری فعالان اقتصادی را برای اجرای طرح های سرمایه گذاری در استان بی انگیزه می کنند که باید این رویه های نابجا هرچه سریع تر برچیده شود.

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=40259

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.