• امروز : جمعه - ۱۹ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 21 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Friday - 9 June - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2

ارتش لبنان ۴.۳۵ تن نیترات آمونیوم در مجاورت بندر بیروت کشف کرد

  • کد خبر : 13447
  • ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۲:۳۰
خبرگزاری رسمی لبنان از کشف ۴.۳۵ تن ماده شیمیایی «نیترات آمونیوم» در نزدیکی محل ورود به بندر بیروت خبر داد.

به گزارش پیک نکا، ماه گذشته (چهارم اوت ۲۰۲۰) دو انفجار مهیب و قدرتمند بیروت، پایتخت لبنان را لرزاند و علاوه بر ۱۹۰ کشته و حدود ۵،۰۰۰ زخمی، خسارات بسیار سنگینی به این شهر وارد کرد.

به گفته مقامات لبنان، علت وقوع این انفجارهای مهیب نگهداری از ۲،۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در انباری واقع در بندر بیروت بدون رعایت موازین ایمنی بوده است.

حال هفته‌ها پس از انفجارهای مهیب چهارم اوت، ارتش لبنان ۴.۳۵ تن از این ماده شیمیایی (نیترات آمونیوم) را در نزدیکی محل ورودی به بندر بیروت کشف کرد.

طبق بیانیه ارتش لبنان، مهندسان ارتش با این ماده شیمیایی سروکار داشتند.

گفتنی است که در پی انفجارهای مرگبار در بندر بیروت، تظاهرات مردمی در لبنان با حضور هزاران نفر در خیابان‌ها برگزار شد که در این اعتراض‌ها، تظاهرکنندگان خواستار استعفای «حسان دیاب» نخست وزیر وقت این کشور شدند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=13447

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.