به گزارش پیک نکا، سعید آذری در گفتوگویی در خصوص دادن اختیار تام به جواد نکونام برای فعالیت در نقلوانتقالات، اظهار داشت:
نکونام مشغول بستن تیمش است و مشکلی وجود دارد. ما به او اختیار تام دادیم که بتواند به راحتی با بازیکنان مدنظرش مذاکره و آنها را کند.
وی افزود:
جواد نکونام به خوبی از شرایط مالی و بودجه باشگاه برای فصل آینده آگاه است و میداند که باید چطور مذاکرات را پیش ببرد. بدون شک هیچکس به اندازه سرمربی تیم نمیتواند روی تیمش و نقلوانتقالات اشراف داشته باشد.
مدیرعامل باشگاه فولادخوزستان تصریح کرد:
باید نقلوانتقالات دست سرمربی باشد چون در نهایت اوست که باید پاسخگوی نتایج و عملکرد باشد. اینکه ما بخواهیم سرمربی را مجبور به استفاده از بازیکنی کنیم خوب نیست. همه ما به نکونام اعتقاد و اعتماد داریم. او اخیرا قراردادش را هم تمدید کرده و ما کنار هم قصد داریم یک فصل خوب و پرقدرت را سپری کنیم.