• امروز : دوشنبه - ۱۰ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 18 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Monday - 2 October - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

1

آغاز تزریق واکسن کرونا پرسنل اورژانس مازندران

  • کد خبر : 32195
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۹:۳۲
آغاز تزریق واکسن کرونا پرسنل اورژانس مازندران
رئیس اورژانس مازندران از تزریق واکسن کرونا برای پرسنل اورژانس مازندران خبر داد.

به گزارش پیک نکا، یحیی صالح طبری، رئیس اورژانس مازندران با اعلام اینکه پرسنل اورژانس در خط مقدم مواجهه با بیماران قرار دارند در لیست دریافت واکسن قرار گرفتند، گفت: در زمان شیوع کرونا تعداد زیادی از نیروهای اورژانس به کرونا مبتلا شدند.

رئیس اورژانس مازندران تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ۶۰۰ نفر از نیروهای اورژانس مازندران در لیست دریافت واکسن قرار دارند.

او با اشاره به ناشناخته بودن بیماری کرونا افزود: برخی از بیماران در استان مازندران با ضعف عمومی و یا درد قفسه سینه توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان‌ها ارجاع داده می‌شوند که پس از بررسی‌های دقیق مشخص می‌شد که این افراد مبتلا به کرونا بودند متولیان سلامت در کشور و استان مازندران با درک این حساسیت‌ها پرسنل اورژانس بیمارستانی را در لیست گروه‌های اولیه تزریق کرونا قرار دادند.

بر اساس اطلاعات دریافتی از اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل، به ۱۲۵ نفر از پرسنل اورژانس این دانشگاه هم واکسن کرونا تزریق شده است.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=32195

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.