• امروز : شنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : 3 - جماد أول - 1444
  • برابر با : Saturday - 26 November - 2022

اخبار ویژه

وعده ‌آبفای مازندران برای ساخت مخزن آب شُرب روستاهای منطقه سُرخ‌آباد برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی هفته بسیج در آمل شروع پیشرفت کشور در حوزه های مختلف از آموزش و پرورش است مازندران در ردیف اول آمار طلاق / کانون وکلا باید به قانون مبارزه با فساد تبدیل شود دل‌نگرانی هسته سخت اصلاحات از جهاد تبیین فرمانده سابق اطلاعات سپاه/ چرا باند مصی علی‌نژاد درخواست حمله نظامی به ایران دارد؟ افشای پشت پرده حضور آزمایشی USV آمریکایی در خلیج‌فارس/ راز موفقیت ۴۰ ساله سپاه و ارتش در حفاظت از آبهای ایران بهتر مشخص شد +عکس مروری بر احضار بازیگران به دادسرا/ هنرمندی که نقش اصلی خود را فراموش کرده «شاهد-۱۳۶ ایران»؛ الگوی تایوان در ساخت پهپاد کامیکازه سردار سلیمانی: رویکرد جهاد خدمت در بسیج با تشکیل بسیج سازندگی اعتلا یافت آستین همت بسیج برای محرومیت‌زدایی/همدلی مومنانه با توزیع بسته‌های معیشتی تداوم دارد بسیج تجارت پر سود در همه جوانب/ اجرای ۱۱۰ برنامه هفته بسیج در شهرستان نکا حل مشکل برق شهرک صنعتی نکا در آینده نزدیک دانش‌آموزان همواره پای انقلاب و کشور بوده و هستند/ از توهین‌کنندگان به مقدسات بیزاریم گزارش تصویری | حضور باشکوه مردم نکا در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان مردم در برابر مردم؛ فتنه جدید دشمن در حوادث اخیر گزارش تصویری | خروش خشم مردم نکا در پی حادثه تروریستی حرم شاهچراغ

1

آشنایی با روش درست فریز کردن غوره

  • کد خبر : 14391
  • ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۲:۰۱
بسیاری از خانم های خانه دار از غوره به عنوان چاشنی غذاها استفاده می کنند و برای نگهداری و استفاده طولانی مدت، آن را به روش های مختلف فریز می کنند.

به گزارش پیک نکا، غوره میوه نارس انگور است که طعم ترشی دارد و از آن به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود. فصل غوره و آب غوره گیری فصل تابستان قبل از رسیدن غوره ها و تبدیل شدن آنها به انگور است.

اغلب خانم های خانه دار در این فصل اقدام به گرفتن آب غوره نموده و حتی غوره را برای استفاده در مواقع دیگر سال در فریزر نگهداری می کنند.

غوره های مناسب برای فریز کردن:

برای فریز کردن از غوره های ریز و بدون دانه مانند عسگری استفاده کنید.

طریقه فریز نمودن غوره:

  • غوره ها از خوشه جدا کرده و دانه دانه کرده کنید.
  • آنها را خوب بشویید و روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا آب آن برود.
  • پس از خشک شدن دانه ها، غوره ها را درون کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید.
  • دقت کنید هنگام فریز کردن غوره ها خشک باشند زیرا غوره های خیس به هم می چسبند و جدا نمی شوند.
  • می توانید غوره ها را در ظرف درب دار بریزید و در آن را ببندید.
  • غوره فریز شده بعد از خارج شدن از فریزر تغییر رنگ داده و رو به قهوه ای می روند.
  • از غوره های فریز شده می توانید در طبخ برخی غذاها استفاده کنید.

برای حفظ رنگ سبز غوره ها می توانید:

  • پس از دانه دانه کردن و شستن غوره ها آنها را ۳۰ ثانیه در آب جوش بجوشانید.
  • سپس غورها را آبکش کرده و بعد بلافاصله درون آب یخ بریزید تا به سرعت خنک شود.
  • پس از خشک شدن غوره ها، آنها را در ظروف مخصوص یا در کیسه ریخته و درون فریزر قرار دهید.

فریز کردن پوره غوره:

برای فریز کردن پوره غوره می توانید از این روش استفاده نمایید:

  • غوره را همراه چند قالب کوچک یخ یا کمی روغن در مخلوط کن بریزید.
  • اکنون پوره غوره را داخل قالب یخ بریزید و در فریز قرار دهید.
  • پس از یخ زدن، آنها را از قالب خارج کرده و در کیسه تیره ریخته و در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه غوره غوره و غوره شور

برای اینکه در تمام سال غوره داشته باشیم و به عنوان یک چاشنی خوشمزه در بسیاری از غذاها مانند دلمه برگ مو، کوفته، خورشت بادمجان ، خورشت قیمه بادمجان، خورشت هویج، آبگوشت محلی و … از آن استفاده نماییم، از روش غوره غوره یا غوره شور استفاده کنید.

روش تهیه غوره غوره:

  • ابتدا غوره عسگری را خوب پاک کرده و بشویید.
  • غوره ها را با آب جوشانده و سپس آبکش کنید و بگذارید خشک شوند.
  • غوره ها را داخل ظرف شیشه ای درب داری بریزد.
  • سپس مقداری آب غوره روی آن ها بریزید تا غوره ها با آبغوره پوشانده شوند.
  • در صورت استفاده از آبغوره بدون نمک، کمی نمک روی غوره ها بریزید.
  • سپس در ظرف را محکم بسته و درون یخچال یا کابینت بگذارید.
  • حدود ۳ ماه زمان لازم است تا غوره غوره شما آماده شود.

طرز تهیه غوره شور:

غوره شور یکی دیگر از روش های نگهداری غوره برای تمامی فصول سال است. برای تهیه غوره شور دستور این بخش از رازهای خانه داری نمناک را اجرا کنید:

  • غوره عسگری را خوب پاک کرده و بشویید.
  • غوره ها را روی پارچه تمیزی بریزید تا کاملا خشک شوند.
  • غوره های خشک شده را درون ظرفی درب دار ریخته و مقداری آب را با نمک جوشانده و پس از خنک شدن روی غوره ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند.
  • درب ظرف را محکم ببندید و ظرف را درون یخچال قرار دهید.
  • بعد از حدود ۲ هفته می توانید از غوره شور به همراه غذا یا به عنوان طعم دهنده و چاشنی در انواع غذاها استفاده کنید.
لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=14391

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.