عکس/روزهای پایانی فصل انجير در مازندران

شناسهٔ خبر: OTkwOTE -
فصل انجير در مازندران به روزهای آخر خود نزديک شده است.

به گزارش پیک نکا،به نقل ازبلاغ، انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است. این دو آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می‌کنند. انجیر همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از دیگر ویتامین‌ها نیز است.


منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های  A و B و C است. انجیر سرشار از پتاسیم و تأمین‌کننده سلامت کودکان ضعیف است و برای بی‌اشتهایی مفید است.

فصل انجير در مازندران به روزهای آخر خود نزديک شده است.
 
 
روزهای پایانی تابستان همراه با اتمام فصل انجير در مازندران

 

 

ارسال نظر

بالا
کیمیا سامانه