• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 16 - صفر - 1443
  • برابر با : Thursday - 23 September - 2021

اخبار ویژه

اجتماع عزاداران حسینی در حرم شهدای گمنام نکا + پوستر ضرورت عزم ملی برای احیای میانکاله/ منطقه آزاد نیاز جدی مازندران است کشف ۱۲۲ فقره سرقت در شش شهر مازندران تبیین درست فلسفه اربعین، راه روشنی را برای جاماندگان از این قافله ترسیم می کند اختصاص عوامل انگیزشی برای استادان فعال در جذب دانشجو قطع زنجیره انتقال کرونا در نکا با اجرای رزمایش هوشمند طرح شهید سلیمانی فاز نخست ایمن‌سازی خط ۳۰ اینچ انتقال گاز به شمال کشور در منطقه ۴ عملیات انتقال گاز انجام شد کامیون‌داران نکا یک سال سهمیه لاستیک دریافت نکرده‌اند موسی خلیلی به عنوان شهردار نکا ابقا شد مردمی بودن و دوری از اشرافی گری در دستور کار مسئولان باشد کشف مواد مخدر در ساری و نکا تعداد بستری ها به ۲۵۵۲ نفر رسید/بستری ۳۳۸ کرونایی جدید در ۲۴ شاعر گذشته/۱۷ شهرستان از وضعیت قرمز خارج شدند جلوگیری از انحرافات و افراط گری در عزاداری نیازمند اطلاع رسانی به موقع است عمل صالح و ایمان پشتوانه محکمی برای انسان و روز قیامت است برگزاری مراسم عصر شعر عاشورایی «بوریا» در مازندران تصاویر/ آیین قرعه‌کشی مسابقه کتابخوانی «از فیضیه تا الرشید» در نکا

2

یک حقیقت باور نکردنی درباره تخم مرغ های قهوه ای

  • کد خبر : 23181
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۷:۴۶
یک حقیقت باور نکردنی درباره تخم مرغ های قهوه ای
شاید گاهی این سوال ذهن شما را درگیر کرده باشد که تخم مرغ‌های با پوسته قهوه‌ای چه تفاوتی با تخم مرغ‌های دارای پوسته سفید دارند.

به گزارش پیک نکا، آیتور سانچز، متخصص اسپانیایی تغذیه در مصاحبه با روزنامه La Vanguardia گفت: هیچ تفاوتی بین تخم مرغ‌های پوسته قهوه‌ای و سفید وجود ندارد و هر دو از ویژگی‌های یکسانی برخوردارند.

این متخصص توضیح داد که رنگ پوسته تخم مرغ مربوط به ماده‌ای شیمیایی به نام پیگمنتوم بوده که از مرغ به تخم مرغ منتقل می‌شود و به نوبه خود تا حدود زیادی به نژاد مرغ‌ها بستگی دارد.

این متخصص تأکید کرد که براین اساس رنگ پوسته تخم مرغ به هیچ وجه نشانه وجود تفاوت در خواص غذایی یا نحوه زندگی مرغ نیست.

پیش از این، یکی از کاربران WeChat مدعی شده بود که تخم مرغ می‌تواند حتی بیشتر از سم به بدن آسیب برساند.

او گفته بود تخم مرغ خام ممکن است حاوی باکتری‌هایی باشد که باعث اسهال می‌شود؛ بنابراین باید از مصرف آن برحذر بود.

علاوه بر این، تخم مرغ خام حاوی موادی به نام آویدین و آنتی تریپسین است که بر جذب سفیده تخم مرغ در بدن تأثیر می‌گذارد؛ بنابراین، تخم مرغ باید قبل از مصرف در دمای بالا جوشانده شود تا باکتری‌های آن از بین برود.

(Visited 25 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=23181

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.