• امروز : چهارشنبه - ۶ بهمن - ۱۴۰۰
  • برابر با : 23 - جماد ثاني - 1443
  • برابر با : Wednesday - 26 January - 2022

اخبار ویژه

سرقت عامل قطعی گسترده شبکه تلفن و اینترنت همراه در شرق مازندران افزایش ضریب بودجه استانی مازندران در مجلس افزایش ضریب بودجه استانی مازندران در مجلس انفجار پیک نیک در نکا حادثه آفرید “پلیس”؛ هدف رگبار مجرمان خشن/ یتیمان روحانی در حسرت آبان ۹۸ اعترافی که پس از «دروغ بزرگ امارات» درباره توان موشکی یمن افشا شد روزهای سخت اساتید انقلابی در دولت روحانی؛ سکوت و استانداردهای دوگانه اصلاح‌طلبان ساحل در قرق سازمان‌های دولتی/پای مردمان شهر به سواحل نمی‌رسد! طرح اصلاحی «تشکیل سازمان پدافند غیرعامل» هفته آینده راهی صحن مجلس می‌شود جاخالی دادن مرعشی و جهانگیری درباره ارز ۴۲۰۰ تصاویر/ بازگشایی محور کوهستانی گلوگاه پس از بارش شدید برف ۳ هزار و ۱۰۰ متر از نوار ساحلی در اختیار ارتش کشف بیش از ۸ کیلو تریاک در بابل آخرین اخبار کرونایی مازندران تا ۴ بهمن ۱۴۰۰/ بازگشت رنگ زرد کرونایی به مازندران افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها در نخستین ماه از زمستان در مازندران افزایش ۱۳ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر مازندران

4

کارخانه کنسرو قورباغه در فرانسه + عکس

  • کد خبر : 20951
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰:۰۴
کارخانه کنسرو قورباغه در فرانسه + عکس
طبق اعلام وزارت کشاورزی فرانسه 99 درصد قورباغه های مورد نیاز این کشور از کشورهای آلبانی، ترکیه، بلغارستان، مصر، بلژیک، ایتالیا، اندونزی، ویتنام و هند وارد می شود.

به گزارش پیک نکا،

طبق آمار منتشر شده فرانسوی ها سالانه حدود ۴۰۰۰ تُن قورباغه مصرف می کنند، معادل ۴۰ نهنگ آبی.

 پاتریس فرانسوا یکی از انگشت شمار کشاورزان فرانسوی است که در کار پرورش قورباغه است. مزرعه او در منطقه پیرلات در جنوب شرقی فرانسه قرار دارد.

او که اکنون ۱۰۰ هزار قورباغه دارد پرورش این موجودات را سخت عنوان کرد و گفت: ۱۰ سال پیش اولین مزرعه پرورش قورباغه را راه اندازی کردم.

پرورش قورباغه ای با وزن ۵۰ تا ۱۰۰ گرم حدود یک سال طول می کشد. فرانسوا می گوید: جفت گیری قورباغه ها نیز باید در شرایط مساعد آب و هوای و همچنین روحیات مناسب آنان اتفاق بیفتد. از هر یک میلیون تخم قورباغه در نهایت ۱۰۰ هزار تخم تبدیل به قورباغه می شود.

یکی از رستوران هایی که از فرانسوا قورباغه دریافت می کند در نزدیکی شهر لیون قرار دارد. در این رستوران پای قورباغه به مشتریان ارائه می شود.

پای قورباغه سرشار از پروتئین، اسید چرب امگا ۳، ویتامین آ و پتاسیم است.به خاطر عطر و طعم ملایم آن‌ها و داشتن بافتی شبیه بال جوجه، اغلب گفته می‌شود مزه آن‌ها مثل جوجه است. مزه و بافت گوشت قورباغه تقریباً چیزی بین جوجه و ماهی است.

با این حال طبق اعلام وزارت کشاورزی فرانسه ۹۹ درصد قورباغه های مورد نیاز این کشور از کشورهای آلبانی، ترکیه، بلغارستان، مصر، بلژیک، ایتالیا، اندونزی، ویتنام و هند وارد می شود.

در بلژیک، جنوب آمریکا و برخی مناطق آسیا نیز قورباغه خورده می شود. مقامات حفاظت از محیط زیست نسبت به خطر انقراض گونه های قورباغه هشدار داده اند.

لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=20951

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.