• امروز : یکشنبه - ۳ بهمن - ۱۴۰۰
  • برابر با : 20 - جماد ثاني - 1443
  • برابر با : Sunday - 23 January - 2022

اخبار ویژه

گزارش تصویری | بدرقه شهدای خوش‌نام تا بهشت در نکا گزارش تصویری | وداع مردم نکا با شهید گمنام در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم شهید سلیمانی تازه پس از شهادت متولد شده است/ اصحاب فتنه قبل از مرگشان مرده‌اند گزارش تصویری | خزان دلربای پاییزی جنگل هزارجریب نکا گزارش تصویری | زیبایی‌های پاییزی شهر نکا گزارش تصویری | لحظاتی در میان اهل قبور نکا تفاهم اداره برق و شهرداری نکا در رسیدگی به روشنایی سطح شهر/ جریمه ۶۰۰ میلیونی، تعهد برق به شورا و شهرداری آسفالت ۵۴ هزار متر مربع از کوچه‌های شهر نکا تا شهریور ۱۴۰۱ تعویض بیش از ۱۴ کیلومتر شبکه های فرسوده آب در شهر و روستاهای نکا مبارزه ویژه با مگس مدیترانه‌ای در نکا افتتاح سه واحد مسکن محرومان به مناسبت هفته بسیج در نکا تخصیص ۴۰ درصد از اعتبار بهزیستی نکا در ۶ ماه نخست ۱۴۰۰ روز مازندران و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هنری هنرمندان نکا برگزاری جشن فرهنگ و هنر تبرستان در تالار وحدت تهران ۵۰ لیتر در ثانیه افزایش دبی تامین آب ۴ شهر در استان مازندران شرایط حضور دانش‌آموزان در مدارس مازندران

1

چگونه از سرطانی شدن گوشت‌های کبابی جلوگیری کنیم؟

  • کد خبر : 8272
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۹:۴۱
متخصصان تغذیه هشدار می‌دهند که کباب کردن انواع گوشت باعث تولید ترکیب‌های سرطان زا در گوشت می‌شود.

به گزارش پیک نکا، متخصصان تغذیه هشدار می‌دهند که کباب کردن انواع گوشت باعث تولید ترکیب‌های سرطان زا از جمله آمین‌های هتروسیکلیک (HCA) در گوشت می‌شود.

خوشبختانه راه‌هایی برای کباب کردن وجود دارد که می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد: گوشت را در قطعه‌های کوچک‌تر برش دهید تا سریع‌تر پخته شوند. پخت و پز در دما‌های پایین می‌تواند خطر تولید ترکیبات سرطان‌زا را کاهش دهد.

گوشت‌های کم‌چرب یا بدون چربی را انتخاب کنید. کباب کردن این گوشت‌ها باعث کاهش دود حاوی هیدروکربن‌های مضر می‌شود. برای کباب کردن، مرغ، غذا‌های دریایی، بوقلمون بدون پوست و برش‌های بدون چربی گوشت گاو، بره و… را انتخاب کنید.

گوشت را به طور مرتب روی شعله بچرخانید. با این کار HCA کمتری روی گوشت تشکیل می‌شود.

بهتر است گوشت کبابی را روی تور‌های مخصوص آلومینیومی یا فویل‌های آلومینیومی قرار دهید تا مانع از ریزش روغن روی آتش شود.

گوشت را ۳۰ دقیقه قبل از کباب کردن، در ترکیب سرکه بالزامیک یا آب لیمو و همچنین کمی روغن زیتون قرار دهید و آن را طعم‌دار کنید. این کار می‌تواند تشکیل HCA‌ها را با ایجاد سدی بین گوشت و شعله‌های آتش و دود، کاهش دهد.

لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=8272

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.