• امروز : چهارشنبه - ۷ آبان - ۱۳۹۹
  • برابر با : 12 - ربيع أول - 1442
  • برابر با : Wednesday - 28 October - 2020
1

چه بخوریم کرونا نگیریم؟ / بیش از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند

  • کد خبر : 21379
  • 13 اکتبر 2020 - 9:59
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر رعایت تغذیه مناسب و برای مصون ماندن از ابتلا به کرونا، تاکید کرد.
neka

به گزارش پیک نکا، حامد پورآرام گفت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تامین کنیم، قطعا سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد.

وی افزود: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف می کند.

پورآرام ادامه داد: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، باعث بروز سوءتغذیه فرد می شود.

وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد، اظهار داشت: تغذیه مناسب قبل از ابتلا به کووید ۱۹، حین ابتلا و بعد از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردار است.

پورآرام افزود: آنچه بعد از بحران کرونا در دنیا توصیه می شود، تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئین ها که شامل گوشت سفید می شود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است.

معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدی‌ترین راه‌های کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است.

وی افزود: بیش از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تأمین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.

(Visited 8 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=21379

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.