• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 11 - صفر - 1443
  • برابر با : Saturday - 18 September - 2021

اخبار ویژه

اجتماع عزاداران حسینی در حرم شهدای گمنام نکا + پوستر ضرورت عزم ملی برای احیای میانکاله/ منطقه آزاد نیاز جدی مازندران است کشف ۱۲۲ فقره سرقت در شش شهر مازندران تبیین درست فلسفه اربعین، راه روشنی را برای جاماندگان از این قافله ترسیم می کند اختصاص عوامل انگیزشی برای استادان فعال در جذب دانشجو قطع زنجیره انتقال کرونا در نکا با اجرای رزمایش هوشمند طرح شهید سلیمانی فاز نخست ایمن‌سازی خط ۳۰ اینچ انتقال گاز به شمال کشور در منطقه ۴ عملیات انتقال گاز انجام شد کامیون‌داران نکا یک سال سهمیه لاستیک دریافت نکرده‌اند موسی خلیلی به عنوان شهردار نکا ابقا شد مردمی بودن و دوری از اشرافی گری در دستور کار مسئولان باشد کشف مواد مخدر در ساری و نکا تعداد بستری ها به ۲۵۵۲ نفر رسید/بستری ۳۳۸ کرونایی جدید در ۲۴ شاعر گذشته/۱۷ شهرستان از وضعیت قرمز خارج شدند جلوگیری از انحرافات و افراط گری در عزاداری نیازمند اطلاع رسانی به موقع است عمل صالح و ایمان پشتوانه محکمی برای انسان و روز قیامت است برگزاری مراسم عصر شعر عاشورایی «بوریا» در مازندران تصاویر/ آیین قرعه‌کشی مسابقه کتابخوانی «از فیضیه تا الرشید» در نکا

1

چربی حیوانی برای سلامتی خوب است؟

  • کد خبر : 36375
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۴:۴۶

به گزارش پیک نکا،  او افزود: یکی از مصالح کلسترول نوع خاص اسید چرب است که در روغن های اشباع حیوانی مانند دنبه یافت می شود. این موضوع می تواند رسوب و گرفتگی در رگ های قلب را افزایش دهد، همچنین با سخت شدن عروق، زمینه سکته های قلبی و مغزی را ایجاد می کند. […]

به گزارش پیک نکا،  او افزود: یکی از مصالح کلسترول نوع خاص اسید چرب است که در روغن های اشباع حیوانی مانند دنبه یافت می شود. این موضوع می تواند رسوب و گرفتگی در رگ های قلب را افزایش دهد، همچنین با سخت شدن عروق، زمینه سکته های قلبی و مغزی را ایجاد می کند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: چربی های حیوانی را می توان به صورت موردی و در حد کم استفاده کرد اما جایگزین کردن آن با روغن مصرفی روزانه می تواند مشکلات جدی به خصوص در زمینه قلبی عروقی به همراه داشته باشد. تاثیر چربی های حیوانی روی بدن به مقدار خوردنتان و اینکه باقی برنامه غذایی تان چگونه است، بستگی دارد.

او بیان کرد: در خصوص روغن های گیاهی معتقدیم هر نوع روغنی که در دمای اتاق به صورت جامد باشد برای سلامت بدن مضر است. این تاثیر منفی به خصوص در روغن های هیدروژنه که اسید های چرب ترانس دارند، برای سلامت بدن بیشتر است.

اولیایی گفت: توصیه ما این است که از انواع و اقسام روغن ها به صورت چرخشی استفاده کنید، برای مثال سعی کنید روغن زیتون، آفتابگردان، کنجد و ذرت را به صورت چرخشی استفاده کنید تا اسید های چرب ضروری بدن از این طریق تامین شوند.

او تاکید کرد: برای سرخ کرن غذا به هیچ عنوان از روغن های پخت و پز معمولی استفاده نکنید. روغن های مخصوص سرخ کردنی حاوی موادی به نام آنتی اکسیدان هستند که باعث می شود نقطه دود روغن و تحمل آن نسبت به حرارت افزایش یابد.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: تا حد امکان از کمترین مقدار روغن ها استفاده کنید. روغن های مصرفی اگر بیش از نیاز بدن باشند، به صورت سلول چربی تجمع پیدا می کنند و در نهایت می توانند چاقی های ناحیه شکمی را ایجاد کنند که با بسیاری از بیماری ها مانند کلسترول خون، کبدچرب، دیابت و فشار خون در ارتباط است.

Hamgardi 2503jm0v0CB - چربی حیوانی برای سلامتی خوب است؟

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

(Visited 10 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=36375

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.