• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 10 - رمضان - 1442
  • برابر با : Wednesday - 21 April - 2021

اخبار ویژه

وضعیت بورس چه خواهد شد؟ قیمت دلار ۳۰ فروردین چقدر شد؟ نمکی: آغاز تزریق یک میلیون دُز واکسن کرونا از امروز/پایان واکسیناسیون گروه اول در هفته نخست اردیبهشت اعلام زمان پرداخت نوبت پنجم وام ضروری بازنشستگان محکومیت «کرونای دینی» منوتو علیه آیت‌الله محمدی لائینی در آستانه انتخابات/ بیت محمدی لائینی مأمن مردم نکا گاف ۲۰ کیلومتری منوتو در مازندران/ غلط رسانه انگلیسی فارسی‌زبان سوژه خنده شد گزارش تصویری | عملیات اجرایـی بوستان شهدای گمنام و مجموعه توریستی قرمرض نکا رشد سه برابری بودجه شهری نکا در شرایط دشوار اقتصادی چهارساله/ شأن ما خدمت است نه شاسی‌سواری پروژه‌های نیمه‌تمام شهر را با سرعت به سرانجام می‌رسانیم/ عزممان تنها برای خدمت جزم شده است گزارش تصویری | اجتماع هیئات مذهبی نکا در آستانه ماه مبارک رمضان گزارش تصویری | اجتماع هیئات مذهبی نکا در آستانه ماه مبارک رمضان کلیپ | پویش مومنانه نذر مهدوی در یک نگاه هشتگ سردارشهید_طوسی ترند اول توییتر فارسی شد گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت سردار شهید قاسمی طوسی، شهدای شهرستان و روز نکا گزارش تصویری | توزیع ۴۳۵ بسته کمک مومنانه به نیت ۴۳۵ شهید نکا به نیازمندان علی مطهری: فردی با ویژگی‌های من باید رئیس‌جمهور شود

0

وقتی میوه‌ها و سبزیجات به سم تبدیل می‌شوند

  • کد خبر : 19280
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۷:۱۰
ایلینا سولوماتنیان پزشک متخصص تغذیه در مصاحبه با اسپوتینگ اظهار کرد: میوه‌ها و سبزیجات علی رغم اینکه برای سلامت انسان مفید هستند، اما گاهی اوقات می‌توانند بسیار زیان آور باشند و برای ما مشکلات تیروئیدی، هرمونی، معده‌ای و مسمومیت ایجاد کنند.

به گزارش پیک نکا، سولوماتنیان توضیح داد: از زمان کودکی همواره شنیده ایم که میوه‌ها و سبزیجات برای سلامت فواید شگفت انگیزی دارند؛ به گونه‌ای که سرشار از انواع ویتامین ها، مواد مغذی ریز و درشت، الیاف و کربوهیدرات‌های مفید هستند، اما هرآنچه در باغ می‌روید همیشه هم برای سلامت ما مفید نیست، زیرا نگهداری و تهیه نامناسب می‌تواند سبزیجات مورد علاقه ما را به سم تبدیل کند.

میوه های بادمجانی حاوی مواد سمی هستند

این متخصص تغذیه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک افزود: خوردن بادمجان نارس، سیب زمینی که تا بهار باقی مانده و گوجه سبز نارس توصیه نمی‌شود؛ این میوه‌ها از خانواده بادمجانی‌ها و حاوی ماده سمی سولاتین هستند که منجر به اختلال در دستگاه عصبی و مجاری ادرار می‌شوند.

لوبیا را خوب بپزید
او ادامه داد: همچنین لوبیا نیز در لیست سیاه قرار دارد و نباید آن را خام یا نیمه پخته مصرف کرد؛ زیرا حاوی ماده فیتوهماگلوتینین است که این ماده موجب مسمومیت می‌شود. هنگام نگهداری حبوبات برای مدتی طولانی ممکن است سموم قارچی نیز انباشته شود. افزون بر این بسیاری از سبزیجات می‌توانند باعث وخامت بیماری‌های مزمن شوند.
کم کاری تیروئید دارید، کلم نخورید
این پزشک متخصص اضافه کرد: همه انواع کلم‌ها می‌توانند مانع از مکش ید شوند از این رو مصرف آن برای کسانی که مشکل کم کاری شدید غده تیروئید دارند توصیه نمی‌شود؛ زیرا ممکن است باعث وخامت این مشکل شود. سبزیجات تند مانند ترب نیز برای بیماری‌های مرتبط با دستگاه گوارش و پانکراس مناسب نیستند.
سبزیجات حاوی نیترات برای زنان باردار مضر است
او در پایان گفت: چغندر، اسفناج، جعفری، کلم، به ویژه ساقه کلم، هویج و خیار حاوی مقادیری نیترات هستند که دریافت زیاد نیترات موجب اشباع بدن شده و عوارض جانبی دارد، این موضوع به وِیژه برای زنان باردار مضر است و موجب نقص در رسیدن اکسیژن به جنین می‌شود.
(Visited 7 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=19280

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.