• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 4 - رمضان - 1442
  • برابر با : Thursday - 15 April - 2021

اخبار ویژه

گزارش تصویری | عملیات اجرایـی بوستان شهدای گمنام و مجموعه توریستی قرمرض نکا رشد سه برابری بودجه شهری نکا در شرایط دشوار اقتصادی چهارساله/ شأن ما خدمت است نه شاسی‌سواری پروژه‌های نیمه‌تمام شهر را با سرعت به سرانجام می‌رسانیم/ عزممان تنها برای خدمت جزم شده است گزارش تصویری | اجتماع هیئات مذهبی نکا در آستانه ماه مبارک رمضان گزارش تصویری | اجتماع هیئات مذهبی نکا در آستانه ماه مبارک رمضان کلیپ | پویش مومنانه نذر مهدوی در یک نگاه هشتگ سردارشهید_طوسی ترند اول توییتر فارسی شد گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت سردار شهید قاسمی طوسی، شهدای شهرستان و روز نکا گزارش تصویری | توزیع ۴۳۵ بسته کمک مومنانه به نیت ۴۳۵ شهید نکا به نیازمندان علی مطهری: فردی با ویژگی‌های من باید رئیس‌جمهور شود هیچکس به خود اجازه ندهد قانون را دور بزند FATF سد راه سند همکاری ایران و چین خواهد شد؟ در وین با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم انفعال بانک مرکزی در ریل‌گذاری برای معاملات ارزهای دیجیتال ۱۷۴ فوتی کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته محکومیت ۳۲ میلیاردی محتکر سموم کشاورزی

1

مرگ دردناک ۹ نفر از اعضای یک خانواده با نودل + عکس

  • کد خبر : 22641
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
مرگ دردناک ۹ نفر از اعضای یک خانواده با نودل + عکس
۹ نفر از اعضای یک خانواده با خوردن نودل ذرت خانگی فاسد شده، مسموم شدند و پس از آن با بستری در بیمارستان درگذشتند.

به گزارش پیک نکا،

یک خانواده ۹ نفره در چین بعد از خوردن نودل ذرت خانگی که یک سال در فریزر مانده بود، جان خود را از دست دادند. نودل Suantangzi، یک غذای خوشمزه محلی چینی، حاوی آرد ذرت تخمیر شده است. این غذا که در یخچال مانده و از یخ زدگی خراب شده بود توانست این خانواده را با اسید بونگ کرک مسموم کند، طبق گفته مقامات محلی، اسید بونگ سمی است که در غذا به وجود می‌آید.

این خانواده، از شهر جیکسی در استان هیلونگ جیانگ در شمال شرقی چین، این نودل فاسد شده را در ۵ اکتبر برای صبحانه خوردند وبعد از مدت کوتاهی احساس بیماری کردند.

نودل ذرت خانگی یک خانواده ۹ نفره را به کام مرگ کشاند!

تا تاریخ ۱۰ اکتبر، هفت نفر از اعضای این خانواده کشته شدند. در ۱۲ اکتبر، هشتمین نفر هم درگذشت؛ و مادر این خانواده به نام لی، روز دوشنبه درگذشت. سه کودک در این خانواده، به خاطر ناراضی بودن از طعم و مزه و شکل ضخیم نودل از خوردن آن خودداری کرده بودند.

این غذا پس از ۱۲ ماه ماندن در فریزر، غلظت بالایی از اسید بونگ کرک که یک سم تنفسی تولید شده توسط باکتری pseudomonas cocovenenans است در ظرف تشخیص داده شد. کمیسیون بهداشت استان هیلونگ جیانگ گفت که این سم همچنین در مایعات معده اعضای این خانواده کشف شد.

نودل ذرت خانگی یک خانواده ۹ نفره را به کام مرگ کشاند!

گائو فی، مدیر ایمنی مواد غذایی در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هایلونگ جیانگ، گفت که ورود این سم به بدن انسان اغلب می‌تواند کشنده باشد. او به سرویس خبری چین گفت: “این سم می‌تواند به بسیاری از اندام‌های انسانی از جمله کبد، کلیه‌ها، قلب و مغز آسیب جدی برساند. در حال حاضر، پادزهر خاصی برای این سم وجود ندارد. پس از مسمومیت، میزان مرگ و میر می‌تواند از ۴۰ تا ۱۰۰ درصد باشد. ”

اسید بونگ کرک در شیوع بیماری‌های ناشی از مواد غذایی شامل نارگیل و محصولات با پایه ذرت در اندونزی و چین نقش دارد. گلوبال تایمز گزارش داد، این اسید حتی اگر کاملاً پخته شود و هیچ دارویی برای درمان چنین مواردی از مسمومیت موجود نباشد، حذف نمی‌شود، برای جلوگیری از مسمومیت، مردم نباید از ذرت خیس خورده یا کپک زده برای تهیه غذا و تهیه و خوردن هر نوع ماده غذایی استفاده کنند.

علائم مسمومیت بونگ کرک معمولاً طی چند ساعت پس از خوردن غذای آلوده آغاز می‌شود و شامل درد معده، تعریق، ضعف عمومی و در نهایت کما است و مرگ می‌تواند در عرض ۲۴ ساعت اتفاق بیفتد.

(Visited 27 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=22641

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.