به گزارش پیک نکا،
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با اشاره به تغییر فصل و کاهش تولید و عرضه برخی محصولات صیفی، گفت: تا ۴۰ روز آینده با ورود محصولات جنوب به بازار، قیمتها متعادل خواهد شد.
دالله کارگر درباره دلایل گرانی قیمت گوجه فرنگی و پیاز در بازار گفت: تغییر فصل و کاهش تولید این محصولات از جمله دلایل این امر است. تولید در مناطق اطراف تهران از جمله ورامین، کرج و شهریار به دلیل کاهش دما کم شده و در نتیجه قیمتها بالا رفته است.
وی ادامه داد: هم اکنون میانگین قیمت عمده فروشی هر کیلوگرم پیاز قرمز در میدان مرکزی میوه و تره بار بین ۴ تا ۶ هزار تومان، پیاز شیری نیز ۴ تا ۶ هزار تومان، پیاز زرد ۳.۵ تا ۵.۵ هزار تومان، گوجه فرنگی ۶ تا ۱۰ هزار تومان و سیب زمینی نیز ۱۷۰۰ تا ۳,۵۰۰ تومان است.
وی با بیان اینکه قیمت این محصولات با ورود تولیدات جنوب کشور متعادل خواهد شد، افزود: حدود یک ماه تا ۴۰ روز آینده محصولات جنوب کشور وارد بازار میشود و نرخها متعادل خواهد شد.
کارگر درباره اینکه آیا با توجه به تعطیلات پیش رو آیا پیش بینی افزایش قیمت بیشتر برای این محصولات را دارید؟، افزود: خیر، پیش بینی نمیکنیم که قیمتها بیش از این افزایش یابد