• امروز : شنبه - ۲ بهمن - ۱۴۰۰
  • برابر با : 19 - جماد ثاني - 1443
  • برابر با : Saturday - 22 January - 2022

اخبار ویژه

گزارش تصویری | بدرقه شهدای خوش‌نام تا بهشت در نکا گزارش تصویری | وداع مردم نکا با شهید گمنام در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم شهید سلیمانی تازه پس از شهادت متولد شده است/ اصحاب فتنه قبل از مرگشان مرده‌اند گزارش تصویری | خزان دلربای پاییزی جنگل هزارجریب نکا گزارش تصویری | زیبایی‌های پاییزی شهر نکا گزارش تصویری | لحظاتی در میان اهل قبور نکا تفاهم اداره برق و شهرداری نکا در رسیدگی به روشنایی سطح شهر/ جریمه ۶۰۰ میلیونی، تعهد برق به شورا و شهرداری آسفالت ۵۴ هزار متر مربع از کوچه‌های شهر نکا تا شهریور ۱۴۰۱ تعویض بیش از ۱۴ کیلومتر شبکه های فرسوده آب در شهر و روستاهای نکا مبارزه ویژه با مگس مدیترانه‌ای در نکا افتتاح سه واحد مسکن محرومان به مناسبت هفته بسیج در نکا تخصیص ۴۰ درصد از اعتبار بهزیستی نکا در ۶ ماه نخست ۱۴۰۰ روز مازندران و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هنری هنرمندان نکا برگزاری جشن فرهنگ و هنر تبرستان در تالار وحدت تهران ۵۰ لیتر در ثانیه افزایش دبی تامین آب ۴ شهر در استان مازندران شرایط حضور دانش‌آموزان در مدارس مازندران

1

غذای نذری را در روزهای کرونایی چگونه توزیع کنیم؟

  • کد خبر : 10310
  • ۰۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی در طبخ غذای نذری می‌تواند بیماری کرونا را گسترش دهد.

به گزارش پیک نکا، محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با توجه به آغاز ماه محرم و افزایش غذا‌های نذری،در موقع طبخ غذا از ماسک و دستکش استفاده کرده و هر ۲ ساعت یکبار ماسک خود را تعویض کنید.

غذای نذری را در روزهای کرونایی چگونه توزیع کنیم؟

کاظم زاده افزود: غذا‌های نذری باید در بسته بندی‌های بهداشتی باشد و به درب منازل توزیع شود چرا که تجمع برای غذا‌های نذری بیماری کرونا را رواج می‌دهد.

او  بیان کرد: برای توزیع چای نذری بهتر است از لیوان‌های یکبار مصرف(مات) استفاده کنید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از سفره‌های یکبار مصرف برای سرو غذا استفاده و از راه رفتن افراد روی سفره در هنگام پذیرایی خوداری کنید.

کاظم زاده ادامه داد: غذا‌هایی مثل حلیم و شله زرد باید در ظروف گیاهی تهیه و توزیع شود.

او یادآور شد: در موقع طبخ غذا‌های نذری در صورت استفاده نکردن از دستکش، مرتب دستان خود را شسته و ضد عفونی کنید.

این مسئول تاکید کرد: دستان آلوده، ظروف غذا را آلوده می‌کند و غذای نذری عامل بیماری برای مصرف کنندگان می‌شود.

لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=10310

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.