• امروز : سه شنبه - ۵ بهمن - ۱۴۰۰
  • برابر با : 22 - جماد ثاني - 1443
  • برابر با : Tuesday - 25 January - 2022

اخبار ویژه

افزایش ضریب بودجه استانی مازندران در مجلس افزایش ضریب بودجه استانی مازندران در مجلس انفجار پیک نیک در نکا حادثه آفرید “پلیس”؛ هدف رگبار مجرمان خشن/ یتیمان روحانی در حسرت آبان ۹۸ اعترافی که پس از «دروغ بزرگ امارات» درباره توان موشکی یمن افشا شد روزهای سخت اساتید انقلابی در دولت روحانی؛ سکوت و استانداردهای دوگانه اصلاح‌طلبان ساحل در قرق سازمان‌های دولتی/پای مردمان شهر به سواحل نمی‌رسد! طرح اصلاحی «تشکیل سازمان پدافند غیرعامل» هفته آینده راهی صحن مجلس می‌شود جاخالی دادن مرعشی و جهانگیری درباره ارز ۴۲۰۰ تصاویر/ بازگشایی محور کوهستانی گلوگاه پس از بارش شدید برف ۳ هزار و ۱۰۰ متر از نوار ساحلی در اختیار ارتش کشف بیش از ۸ کیلو تریاک در بابل آخرین اخبار کرونایی مازندران تا ۴ بهمن ۱۴۰۰/ بازگشت رنگ زرد کرونایی به مازندران افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها در نخستین ماه از زمستان در مازندران افزایش ۱۳ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر مازندران اختصاص ۴۴۰ میلیارد تومان اعتبار در طرح اشتغال

2

خوراکی‌هایی که حتما باید خام بخوریم

  • کد خبر : 6929
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
خوراکی‌هایی که حتما باید خام بخوریم
هرچند پختن برخی مواد غذایی عطر و طعم آن‌ها را بهتر می‌کند، اما ثابت شده که مصرف این خوراکی‌ها به صورت خام، جلوی از بین رفتن بسیاری از ریزمغذی‌های موجود در آن‌ها را می‌گیرد.

به گزارش پیک نکا، پختن سبزیجات با روش‌های مختلفی از جمله مایکروفر، جوشاندن و سرخ کردن، ویتامین‌ها و املاح موجود در آن‌ها را از بین می‌برد.

کلم بروکلی یکی از این سبزی‌ها است. این سبزی حاوی مقادیر زیادی از یک ترکیب آنتی‌اکسیدانی به نام سولفورافان است که به جلوگیری از سرطان، دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی، التهاب، افسردگی و… کمک می‌کند. مطالعات نشان داده است بدن ما وقتی نوع خام بروکلی را می‌خوریم، سریع‌تر سولفورافان را جذب می‌کند.

 

   یاز نیز حاوی مقادیر زیادی از ماده شیمیایی گیاهی به نام کوئرستین است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. پختن بیش از حد پیاز، خواص این ماده شیمیایی را کاهش می‌دهد. پیاز از آن‌دسته مواد غذایی است که خاصیت دارو‌های ضد پلاکت را دارد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد، اما این تاثیر پیاز در اثر حرارت کاهش می‌یابد. این تاثیرات شامل سیر نیز می‌شود. گرم کردن سیر در حرارت ۳۹۲ درجه فارنهایت و به مدت ۶ دقیقه، خاصیت ضد پلاکت سیر را کاملا از بین می‌برد.

اما در میان غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند، فلفل قرمز منبع بسیار غنی از ویتامین C است. هرچند تحت تاثیر گرما، این ماده مغذی از بین می‌رود.

 

کلم نیز حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات‌ها است. این ترکیب‌ها هنگامی که با آنزیم میروسیناز در تماس باشند، به یک ترکیب متفاوت برای مبارزه با بیماری تبدیل می‌شوند. اما تحقیقات نشان می‌دهد که گرما میروسیناز را غیرفعال می‌کند.

 

بنابر گزارش دویچه‌وله، ممکن است برای برخی تعجب‌آور باشد، اما شما می‌توانید چغندر را به صورت خام میل کنید. چغندر سرشار از مواد مغذی سالم مانند ۵ ویتامین ضروری و همچنین کلسیم، آهن، پتاسیم و پروتئین است. با این حال چغندر‌های پخته شده ۲۵ درصد از فولات و سایر ویتامین‌ها و مواد معدنی خود را از دست می‌دهند.

لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=6929

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.