• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 20 - رجب - 1442
  • برابر با : Wednesday - 3 March - 2021

اخبار ویژه

آغاز توزیع مرغ کشتار روز در بازار مازندران آزمون دکترا تخصصی، جمعه در ۸ شهر مازندران ۱۵۰ هکتار جنگل کاری در مازندران انجام شد حوادث کار جان ۸۶ مازندرانی را گرفت کلاهبردار اسکیمری بیش از ۹ میلیارد ریال در پوشش یک فروشنده سیار مسمومیت با گاز در بابل ۴ مصدوم داشت امکان تولید یک میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی مازندران وجود دارد روایتی از تقلای بایدن برای فریب مردم در انتخابات ۱۴۰۰/ یا نامزد ما را تأیید می‌کنید یا… وقتی مرعشی دلسوز «ولایت» و «محور مقاومت» می‌شود! /تکرار سناریوی منتظری علیه سپاه توسط حلقه قدیمی قدرت و ثروت نطق حاشیه‌ساز نماینده مجلس/ از تاکید قالیباف بر بیان نظر منتقدان تا دفاع نمایندگان از رئیس کاروان‌های غیرمجاز چگونه برای عتبات مسافرگیری می‌کنند؟ جزئیات ساخت ۶ واکسن کرونا در بنیاد برکت/ پیش بینی تولید ماهیانه ۱۰ میلیون دوز واکسن در بهار ۱۴۰۰ «واز» فرزند جنگل می‌ماند؟ هشت زندانی در مازندران به احترام شهدای گمنام آزاد شدند تشکیل شورای آموزشی در حوزه علمیه مازندران| ضرورت تقویت گروه های علمی در مدارس درخشش پاسداران اهل قلم مازندران در پانزدهمین جشنواره کتاب سال پاسداران اهل قلم

1

خوراکی‌هایی که حتما باید خام بخوریم

  • کد خبر : 6929
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
خوراکی‌هایی که حتما باید خام بخوریم
هرچند پختن برخی مواد غذایی عطر و طعم آن‌ها را بهتر می‌کند، اما ثابت شده که مصرف این خوراکی‌ها به صورت خام، جلوی از بین رفتن بسیاری از ریزمغذی‌های موجود در آن‌ها را می‌گیرد.

به گزارش پیک نکا، پختن سبزیجات با روش‌های مختلفی از جمله مایکروفر، جوشاندن و سرخ کردن، ویتامین‌ها و املاح موجود در آن‌ها را از بین می‌برد.

کلم بروکلی یکی از این سبزی‌ها است. این سبزی حاوی مقادیر زیادی از یک ترکیب آنتی‌اکسیدانی به نام سولفورافان است که به جلوگیری از سرطان، دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی، التهاب، افسردگی و… کمک می‌کند. مطالعات نشان داده است بدن ما وقتی نوع خام بروکلی را می‌خوریم، سریع‌تر سولفورافان را جذب می‌کند.

 

   یاز نیز حاوی مقادیر زیادی از ماده شیمیایی گیاهی به نام کوئرستین است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. پختن بیش از حد پیاز، خواص این ماده شیمیایی را کاهش می‌دهد. پیاز از آن‌دسته مواد غذایی است که خاصیت دارو‌های ضد پلاکت را دارد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد، اما این تاثیر پیاز در اثر حرارت کاهش می‌یابد. این تاثیرات شامل سیر نیز می‌شود. گرم کردن سیر در حرارت ۳۹۲ درجه فارنهایت و به مدت ۶ دقیقه، خاصیت ضد پلاکت سیر را کاملا از بین می‌برد.

اما در میان غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند، فلفل قرمز منبع بسیار غنی از ویتامین C است. هرچند تحت تاثیر گرما، این ماده مغذی از بین می‌رود.

 

کلم نیز حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات‌ها است. این ترکیب‌ها هنگامی که با آنزیم میروسیناز در تماس باشند، به یک ترکیب متفاوت برای مبارزه با بیماری تبدیل می‌شوند. اما تحقیقات نشان می‌دهد که گرما میروسیناز را غیرفعال می‌کند.

 

بنابر گزارش دویچه‌وله، ممکن است برای برخی تعجب‌آور باشد، اما شما می‌توانید چغندر را به صورت خام میل کنید. چغندر سرشار از مواد مغذی سالم مانند ۵ ویتامین ضروری و همچنین کلسیم، آهن، پتاسیم و پروتئین است. با این حال چغندر‌های پخته شده ۲۵ درصد از فولات و سایر ویتامین‌ها و مواد معدنی خود را از دست می‌دهند.

(Visited 3 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=6929

برچسب ها