• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 28 - رمضان - 1442
  • برابر با : Sunday - 9 May - 2021

اخبار ویژه

جلیلی: راهکار ما این است که جوانان مرزنشین به‌جای کوله‌بری صادرکننده باشند ۱۰ طرح پشت درهای شورای عالی فضای مجازی ماند بن بست مذاکرات صلح و نقش آمریکا تا پایان تیر ۱۳ میلیون نفر گروه پرخطر واکسینه می‌شوند لجبازی کودکانه در یک مانیفست انتخاباتی دوگانه‌سازی میدان و دیپلماسی ضد منافع ملی است نظارت مستمر بر ناوگان حمل و نقل عمومی مازندران زمان‌بندی تزریق واکسن کوپارس در مازندران اعلام شد/هزار ۲۰۰ نفر در مرحله اول واکسن کرونا دریافت می‌کنند قاچاقچی مواد مخدر در محور هراز زمین گیر شد چهل‌وچهارمین شهردار ساری معرفی شد دستگیری ۲۹۰ سارق ساختمان‌های نیمه کاره در مازندران اختصاص دو هزار میلیارد تومان برای تقویت فشار گاز غرب مازندران برای کنترل بیماری “فوزاریوم خوشه گندم” چه کنیم؟ محموله‌های شیلاتی مازندران روانه روسیه و ارمنستان شد ۴۱ پروژه تعمیرات در نیروگاه نکا اجرا شد توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده در ماه رمضان به همت کانون امام علی(ع) نکا

2

خواص جگر مرغ

  • کد خبر : 25792
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲:۰۵

به گزارش پیک نکا، جگر مرغ مقدار زیادی پروتئین، ویتامین Dو A دارد. چنان چه محمدتقی انوشه متخصص تغذیه معتقد است این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسید ها به عنوان بلوک های سازنده برای بدن ما عمل می کنند، بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه […]

به گزارش پیک نکا، جگر مرغ مقدار زیادی پروتئین، ویتامین Dو A دارد. چنان چه محمدتقی انوشه متخصص تغذیه معتقد است این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسید ها به عنوان بلوک های سازنده برای بدن ما عمل می کنند، بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه توصیه می شود. افرادی که از کم خونی رنج می برند، می توانند از جگر مرغ به عنوان یک غذای کامل در وعده های غذایی استفاده کنند.

چه کسانی مصرف نکنند؟

این متخصص معتقد است :«افرادی که میزان چربی و کلسترول منفی آن ها بالاست نمی توانند جگر مرغ استفاده کنند و بهتر است از مصرف آن خودداری کنند و به جای آن کسانی که میزان چربی بدن آن ها در حد نرمال است می توانند از این محصول استفاده کنند.»

سخنی با تولید کنندگان

وی افزود: «آن چه در این میان اهمیت دارد سلامت مرغی است که جگر آن پس از ذبح، بسته بندی و روانه بازار مصرف می شود و به دست مصرف کنندگان می رسد. برای پرورش برخی مرغ های موجود در بازار از مقدار زیادی آنتی بیوتیک و انواع هورمون ها استفاده می شود و در نهایت جگر آن هم به عنوان یک ماده غذایی ناسالم محسوب می شود. افراد باید پیش از خرید جگر مرغ از سلامت آن مطمئن شوند و سپس آن را تهیه کنند.» جا دارد در شرایط

نابه سامان اقتصادی، تولید کنندگان مرغ گوشتی توجه ویژه به نحوه استفاده از داروهای آنتی بیوتیک داشته باشند و با فاصله زمانی مناسب به ذبح مرغ اقدام کنند چرا که جگرمرغ مهم ترین جایی است که این داروها انباشته می شود و مصرف کنندگان آن هم قشر محروم جامعه هستند. جگر مرغ را هم می توان با رعایت نکات بهداشتی در بسته بندی های مناسب و تاریخ مصرف در اختیار مصرف کننده ای گذاشت که این روزها در ویترین مغازه ها تنها تماشاکننده است.

Hamgardi 1600v1ji797 - خواص جگر مرغ
(Visited 17 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=25792

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.