• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - صفر - 1443
  • برابر با : Wednesday - 29 September - 2021

اخبار ویژه

استارت تور دوچرخه سواری سردار سلیمانی از نکا کشف استقرار یکجا نشینی دوره نوسنگی در دشت نکا، استان مازندران تولید بیش از ۵ میلیارد کیلو وات ساعت انرژی در نیروگاه نکا کشت کلزا در ۳۵۰۰ هکتار مزارع نکا دستگیری از نیازمندان به همت کانون امام علی(ع) نکا درشب اربعین تولید انرژی خالص نیروگاه شهید سلیمی نكا ۷ درصد افزایش یافت مشخص شدن ترکیب تیم دوچرخه‌سواری آرویچ شرق نکا برای لیگ‌ برتر کشف ۲۷ هزار لیتر سوخت تقلبی در شهرستان نکا برگزاری رژه نمادین کامیون داران نکایی جامانده از اربعین حسینی اجتماع عزاداران حسینی در حرم شهدای گمنام نکا + پوستر ضرورت عزم ملی برای احیای میانکاله/ منطقه آزاد نیاز جدی مازندران است کشف ۱۲۲ فقره سرقت در شش شهر مازندران تبیین درست فلسفه اربعین، راه روشنی را برای جاماندگان از این قافله ترسیم می کند اختصاص عوامل انگیزشی برای استادان فعال در جذب دانشجو قطع زنجیره انتقال کرونا در نکا با اجرای رزمایش هوشمند طرح شهید سلیمانی فاز نخست ایمن‌سازی خط ۳۰ اینچ انتقال گاز به شمال کشور در منطقه ۴ عملیات انتقال گاز انجام شد

1

خانم‌ها زیاد زنجبیل نخورند

  • کد خبر : 23315
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷
خانم‌ها زیاد زنجبیل نخورند
در پژوهشی که تیمی از دانشمندان «مرکز پزشکی دانشگاه مریلند آمریکا» (University of Maryland Medical Center) آن را به انجام رساندند، زنجبیل می‌تواند مشکلاتی را برای زنان به همراه داشته باشد.

به گزارش پیک نکا،

زنجبیل می‌تواند باعث «مشکلات گوارشی و افزایش خونریزی در طی چرخه قاعدگی برای زنان» شود؛ همچنانکه ممکن است روی روده‌ها تأثیر گذاشته و سبب اسهال شود.

بر اساس یافته‌های این محققان، زنان باردار نباید حتی در مقادیر کم، زنجبیل مصرف کنند؛ چرا که احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.

در مقابل پایگاه «Bold sky» در گزارشی، به برخی از فواید غذایی نوشیدنی طبیعی درست شده از زنجبیل و تأثیرات آن بر سلامتی و درمان بسیاری از بیماری‌ها اشاره کرد.

در این گزارش آمده است: در زمستان، همه ما تصوری از یک فنجان دم کرده چای زنجبیل را داشته ایم. زنجبیل به طور گسترده در طول سال در بازار موجود است و امروزه، یکی از رایج‌ترین چاشنی‌های موجود در جهان است؛ چاشنی که به ماده‌ای ایده آل برای درمان بیماری‌های مختلف بدل شده است.

زنجبیل یکی از گیاهان گلداری است که معروف است منبع آن از چین بوده و از خانواده «زنجبیلیان» است. برای قرن ها، رومی‌ها، هندی‌ها و چینی‌ها از زنجبیل برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کردند. زنجبیل با مزایای فراوانی برای سلامتی از جمله کاهش خطر دیابت، بیماری قلبی، چاقی و در عین حال تغذیه مو و تقویت پوست سالم در ارتباط است. جالب اینجاست که در قرن اول میلادی، زنجبیل از طریق تجارتی پر سود راهی اروپا شد.

مهمترین فواید نوشیدنی درست شده با زنجبیل عبارتند از:

 بهبود گردش خون و دفع سموم بدن

 رفع اختلالات دستگاه گوارش؛ چرا که آن سرشار از فیبر و مواد شیمیایی گیاهی است که هضم غذا را تسهیل می‌کند.

– بهبود سلامت قلب و عروق خونی و جلوگیری از بیماری‌های قلبی

– زنجبیل به جلوگیری از سرطان‌های معده، خون، پوست، لوز المعده، روده بزرگ، پستان و کبد کمک می‌کند؛ زیرا حاوی فلاونوئیدها است که نقش اصلی در جلوگیری از ظهور سرطان دارد؛ چرا که فعالیت آنزیم را تنظیم می‌کند وسمیت ژنی را از بین می‌برد.

– به کاهش بلغم و بازکردن مجاری تنفسی کمک می‌کند.

– میزان چربی‌ها و کلسترول را در خون کاهش می‌دهد.

– به درمان آرتروز به ویژه «آرتریت روماتوئید» کمک می‌کند.

می‌توان از نوشیدنی زنجبیل برای درمان برخی بیماری‌های پوستی مانند «اگزما» و خارش پوست استفاده کرد؛ چرا که سرشار از ویتامین C است.

(Visited 17 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=23315

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.