• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 20 - رجب - 1442
  • برابر با : Wednesday - 3 March - 2021

اخبار ویژه

پلیس نکا کام قاچاقچی شکلات را تلخ کرد بوستان« شهدای گمنام» نکا کلنگ زنی شد دستگیری سارق حرفه‌ای منازل در مازندران / توقیف خودروی حامل مواد مخدر در نکا راه‌یابی ۹ روستای مازندران به مرحله نهایی جشنواره ملی دوستدار کتاب رشد ۸ درصدی تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا جزئیات تازه از توافق ایران و کره برای آزادسازی پول‌های بلوکه شده جان باختن ۳۰ بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در یک شبانه‌روز جسم و روان تحت تاثیر ویروس منحوس کره‌ جنوبی مجوز استرداد اموال ایران را از آمریکا نگرفته است هم اقتصاد ما بهتر می‌چرخد هم سانتریفیوژها نظر رهبری درباره رابطه مشارکت در انتخابات و مشروعیت نظام مدارس علمیه خواهران به تقویت مهدویت بپردازند تصاویر بازی امید نساجی مازندران و کیان سام بابل مدیریت اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی در دوران کرونا مناسب بوده است توسعه استان مازندران نیازمند حضور نیروهای مهارت دیده است خانه دار شدن دهک‌های کم درآمد مازندران

2

تنها روشی که سم بوتولیسم موجود در کنسرو ماهی را از بین می برد

  • کد خبر : 6822
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۹:۳۲
تنها روشی که سم بوتولیسم موجود در کنسرو ماهی را از بین می برد
​برخی افراد تصور می کنند که جوشاندن محتویات کنسرو ماهی خارج از قوطی یا تف دادن آن باعث از بین رفتن سم بوتولیسم موجود در کنسرو می شود و سلامت این ماده غذایی را بیشتر تضمین می کند؛ موضوعی که مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات آن را نادرست می داند.

به گزارش پیک نکا، عیسی گلشاهی به نکاتی در خصوص  استفاده از کنسرو ماهی اشاره کرد و گفت: توصیه می کنیم که قوطی کنسرو ماهی در حرارت و شعله مستقیم آتش قرار داده نشود. بایستی آب کاملا به جوش آمده و دمای آن به ۱۰۰ درجه سانتی گراد برسد و پس از آن کنسرو ماهی به مدت ۲۰ دقیقه در آب در حال جوشیدن قرار داده شود و پس از کاهش دما از آن استفاده شود.

وی ادامه داد: خارج کردن محتویات کنسرو و سپس جوشاندن یا تف دادن آن کمکی به از بین رفتن بوتولیسمی که ممکن است در کنسرو ایجاد شده باشد نمی کند. کنسرو دربسته استریل است . درصد مخاطره ای که برای بوتولیسم پیش بینی می شود بالا نیست ولی برای اینکه این میزان به صفر برسد باید با قوطی در آب جوش جوشانده شود تا فرآیند استریل کامل شود.

تن ماهی

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران اضافه کرد: بوتولیسم  از  میکروارگانیسم کلوستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود که این میکرو ارگانیسم بی هوازی است و باید آن را در همان شرایط بی هوازی از بین برد. بوتولیسم ممکن است در مواد غذایی کنسرو شده که به درستی استریل نشده یا استریل آنها نامناسب است، ایجاد شود و سپس در ظرف دربسته بی هوازی رشد کند؛ بنابراین تنها راه از بین بردن این میکروارگانیسم جوشاندن است.

گلشاهی تصریح کرد: بوتولیسم در کنسروهای اسیدی مانند کمپوت وجود نمی آید و بیشتر امکان دارد در کنسروهای غیر اسیدی به ویژه پروتئینی ایجاد شود.

(Visited 63 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=6822

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.