• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 8 - جماد ثاني - 1442
  • برابر با : Thursday - 21 January - 2021

اخبار ویژه

بارش شدید برف و باران در مازندران / برخی محورهای روستایی مسدود شد خروج واحد‌های تولیدی بدهکار مازندران از تملک بانک‌ها جزئیات خسارت‌های باد و بارش‌های زمستانی در مازندران/ وزش باد با سرعت ۹۴ کیلومتر در دشت‌ناز بورس مازندران ۴۷ درصد ریزش کرد تعیین نرخ جدید مرغ سرمایه گذاری در زمینه ماهیان خاویاری در خزر توسعه یابد بارش برف هراز را مسدود کرد/احتمال سقوط بهمن و ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی اصلاح‌طلبان معترض به دلار ۳ هزار تومان، آن را با ۳۰ هزار تومان تحویل مردم داده‌اند/ در مذاکرات برجام شتاب‌زده عمل کردیم گروکشی تل‌آویو مقابل دولت بایدن؛ «به برجام بازگردید، دیگر حرفی باهم نداریم!» واکنش زینب سلیمانی به پایان رژیم ترامپ/زندگی را‌ در ترس به سر خواهی برد آیت‌الله رئیسی: سفرهای استانی باید با ضمانت اجرایی همراه باشد بایدن اولین دستورات اجرایی خود را امضا کرد/ از لغو منع مهاجرتی مسلمانان تا بازگشت به توافق پاریس کام تلخ قنادان از کمبود و گرانی مواد اولیه/صدور حواله به‌نام قنادان به‌کام دلالان! مجسمه غول پیکر کره ای زمین در لندن + عکس جریمه افراد فاقد بیمه نامه شخص ثالث مشخص شد یک پرسپولیسی کرونا گرفت

2

تاثیر باورنکردنی مصرف یک خوراکی خوشمزه بر سلامت بدن

  • کد خبر : 27181
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۳:۱۳
مصرف برخی خوراکی ها باعث می شود که مغز اکسیژن رسانی قوی تر و سریع تری داشته باشد.

به گزارش پیک نکا،محققان افراد غیرسیگاری بزرگسال را که هیچ بیماری مغزی، قلبی، عروقی یا تنفسی مشخصی نداشتند، را تحت مطالعه قرار دادند. آنها ۱۸ شرکت کننده را در دو آزمایش جداگانه آزمایش کردند: یک گروه کاکائو غنی از فلاوانول دریافت کردند و گروه دیگر کاکائو فرآوری شده با مقادیر بسیار پایین فلاوانول مصرف کردند.

حدود ۲ ساعت بعد از مصرف کاکائو، شرکت کنندگان هوای حاوی ۵ درصد دی اکسیدکربن استنشاق کردند که ۱۰ برابر میزان دی اکسیدکربن استاندارد موجود در هواست. این شیوه یک روش استاندارد برای تعیین عملکرد عروق خونی مغز است.

«گبریل کراتون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایلینوی آمریکا، در این باره می‌گوید: «معمولا بدن از طریق افزایش جریان خون به مغز به این شرایط واکنش نشان می‌دهد که باعث رسیدن اکسیژن بیشتر به مغز و حذف دی اکسیدکربن بیشتر از مغز می‌شود.»

سپس محققان با استفاده از شیوه اسپکتروسکوپی، اکسیژن رسانی در قشر پیشانی مغز را اندازه گیری کردند. این منطقه از مغز نقش مهمی در برنامه ریزی، تنظیم رفتار و تصمیم گیری دارد.

محققان دریافتند اکثر شرکت کنندگان پس از مصرف فلاوانول های کاکائو، واکنش اکسیژن رسانی مغزی قوی‌تر و سریع‌تری داشتند.

(Visited 13 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=27181

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.