• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 11 - رمضان - 1442
  • برابر با : Thursday - 22 April - 2021

اخبار ویژه

وضعیت بورس چه خواهد شد؟ قیمت دلار ۳۰ فروردین چقدر شد؟ نمکی: آغاز تزریق یک میلیون دُز واکسن کرونا از امروز/پایان واکسیناسیون گروه اول در هفته نخست اردیبهشت اعلام زمان پرداخت نوبت پنجم وام ضروری بازنشستگان محکومیت «کرونای دینی» منوتو علیه آیت‌الله محمدی لائینی در آستانه انتخابات/ بیت محمدی لائینی مأمن مردم نکا گاف ۲۰ کیلومتری منوتو در مازندران/ غلط رسانه انگلیسی فارسی‌زبان سوژه خنده شد گزارش تصویری | عملیات اجرایـی بوستان شهدای گمنام و مجموعه توریستی قرمرض نکا رشد سه برابری بودجه شهری نکا در شرایط دشوار اقتصادی چهارساله/ شأن ما خدمت است نه شاسی‌سواری پروژه‌های نیمه‌تمام شهر را با سرعت به سرانجام می‌رسانیم/ عزممان تنها برای خدمت جزم شده است گزارش تصویری | اجتماع هیئات مذهبی نکا در آستانه ماه مبارک رمضان گزارش تصویری | اجتماع هیئات مذهبی نکا در آستانه ماه مبارک رمضان کلیپ | پویش مومنانه نذر مهدوی در یک نگاه هشتگ سردارشهید_طوسی ترند اول توییتر فارسی شد گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت سردار شهید قاسمی طوسی، شهدای شهرستان و روز نکا گزارش تصویری | توزیع ۴۳۵ بسته کمک مومنانه به نیت ۴۳۵ شهید نکا به نیازمندان علی مطهری: فردی با ویژگی‌های من باید رئیس‌جمهور شود

1

این میوه های پاییزی بدنتان را در برابر ویروس‌ها واکسینه می‌کند

  • کد خبر : 21705
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۸:۳۷
باتوجه به افزایش بیماری‌های ویروسی و میکروبی در فصل پاییز باید با خوردن ویتامین‌ها و میوه‌های خاص بدن خود را مقاوم کنیم.

به گزارش پیک نکا، دکتر مارینا ابلیتیگا کارشناس تغذیه و متخصص بیماری‌های مرتبط با حساسیت و سیستم ایمنی گفت:  بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و مهمترین نقش را در محافظت از بدن در برابر بیماری‌های فصلی ایفا می‌کند، بنابراین در پاییز، با افزایش شیوع بیماری‌ها، ارزش خوردن غذا‌هایی حاوی این ویتامین بیشتر می شود.

میوه های زرد و نارنجی، دوای بیماری های پاییزی

این پزشک روسی افزود: در فصل پاییز باید خوراکی‌هایی با رنگ‌های نارنجی و زرد مانند هلو، کشمش، آلو زرد، کدو، هویج و رزدآلو بخوریم؛ چراکه این میوه‌ها سرشار از بتاکاروتن و ویتامین آ هستند.

وی توضیح داد: ویتامین آ اصلی‌ترین ویتامین برای حفاظت از غشا‌های مخاطی دستگاه تنفسی در برابر ویروس‌ها و باکتری‌ها هستند، اما اگر خالی مصرف شوند ممکن است سمی باشند.

این متخصص تغذیه و ایمنی اضافه کرد: بدن بتاکاروتن را در کبد ذخیره و هنگام نیاز به ویتامین آ تبدیل کرد.

به گفته وی یکی دیگر از مهمترین عناصر مورد نیاز بدن در پاییز ویتامین سی است که موجب ایمنی سلولی و جلوگیری از نابودی سلول‌های سالم می‌شود.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=21705

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.