• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - رجب - 1442
  • برابر با : Sunday - 7 March - 2021

اخبار ویژه

درخشش کانون مسجد روستای اومال نکا در هفتمین جشنواره روستاهای دوستدار کتاب ایران توزیع ۱۴ تن بذر برنج بین شالیکاران نکایی پرداخت ۱۳۸ میلیارد ريال وام به مددجویان نکایی مسئولانی که راه‌حل رهبری درباره گرانی را اجرا نمی‌کنند مرغ هم صفی شد ایران در زمره کشورهای تولیدکننده «فلز تیتانیوم» قرار گرفت دو تن دیگر از مدافعان سلامت خوزستان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند شناسایی۸۲۱۲ بیمار جدید کرونایی/ فوت ۸۲ نفر در شبانه روز گذشته برگزاری آزمون معینه‌های کاروان‌های حج در ۱۰ حوزه امتحانی آزاد سازی ۱۲۰ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی در بابل ۲۲ اسفند روز عزم ملی و همگانی در جهت احیا و زنده نگه داشتن یاد شهدا است تراکتور – نساجی؛ تقابل انگیزه‌های تیم‌ها و سرمربی‌ها استقبال از بهار با نوای نوروز خوانی نخستین مرکز سلامت دختران آسیبب‌پذیر در مازندران افتتاح شد اخذ سند مالیکت کاداستر برای ساحل دریا راه اندازی ۷ کانون تخصصی کودک ونوجوان در مازندران

0

این مواد غذایی را هرگز نباید خام بخورید!

  • کد خبر : 11845
  • ۰۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
متخصصان تغذیه لیستی از محصولات خوراکی که خوردن خام آن‌ها می‌تواند برای سلامتی مضر باشد را منتشر نمودند.

به گزارش پیک نکا، کارشناسان علوم تغذیه لیستی از محصولاتی منتشر کرده اند که خوردن خام آن‌ها برای سلامتی مضر باشد.

در این مقاله خاطرنشان می‌شود که امروزه رژیم غذایی خام به یکی از روند‌های مد و جنبه‌های یک سبک زندگی سالم تبدیل شده است. با این حال، همه غذا‌های خام سالم نیستند. برخی از آن‌ها می‌تواند به سلامت بدن اسیب برساند.

اول از همه، خوردن کالباس‌ها به صورت خام توصیه نمی‌شود. این محصولات ممکن است حاوی لیستریا، یک باکتری خطرناک باشند که می‌تواند دستگاه گوارش را مختل کرده و باعث مسمومیت شود.

لوبیا در بین محصولات خام خطرناک در جایگاه دوم قرار دارد. این حبوبات غالباً حاوی مواد سمی مضر هستند که فقط با قرار گرفتن در معرض حرارتی از بین می‌روند. بدون پخت و پز کامل، لوبیا همچنین می‌تواند دستگاه گوارش را مختل کند. میگو و سیب زمینی خام نیز برای سلامتی مضر هستند. میگو اغلب حاوی سموم دفع آفات هستند.

هنگام صحبت از سیب زمینی، باید به شرایط نگهداری آن توجه کنید. به طور کلی سیب زمینی گیاه کاملاً بی خطر است، اما اگر بعد از مدت طولانی ذخیره جوانه زنی شروع به جوانه زنی کند، باکتری‌هایی که روی جوانه‌ها تشکیل می‌شوند، وارد غده سیب زمینی می‌شوند و حتی اگر جوانه‌ها قطع شود، در آن غده قرار می‌گیرند.

کارشناسان توصیه می‌کنند از خوردن قارچ، ریواس، شاخه‌های بامبو به صورت خام نیز پرهیز کنید.

(Visited 9 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=11845

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.