• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1442
  • برابر با : Friday - 18 June - 2021

اخبار ویژه

علی لاریجانی در ساری رای داد دو غافلگیری بزرگ در ساعات اولیه آغاز انتخابات در ایران ! + جزئیات وزیر اطلاعات: حضور حداکثری در اراده دوستان و دشمنان نظام اثرگذار است آمریکا: نمی‌توان زمان مشخصی برای پایان مذاکرات وین اعلام کرد سه سفارش آیت الله جنتی پس از انداختن رای به صندوق چشم انداز بورس در دولت جدید عکس/ شعبه اخذ رای انتخابات ایران در کره‌جنوبی رحمانی فضلی: بازرسین مرتب کار بازرسی را انجام و اگر خطایی بود به ما اطلاع دهند آیت‌الله رئیسی رای خود را به صندوق انداخت اولین واکنش وزارت کشور به تاخیر در آغاز رأی گیری سلطانی فر: حضور ورزشکاران در پای صندوق‌های رای پشتوانه‌ای برای حرکت مردم است جلیلی و زاکانی هنوز در انتخابات حضور دارند ؟ دستور ستاد انتخابات کشور به استانداران و فرمانداران درباره تعرفه‌های انتخاباتی لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی برای انتخابات ۱۴۰۰ رهبر انقلاب ساعت ۷ صبح روز جمعه رای خود را به صندوق خواهند انداخت دلیل عدم احراز صلاحیت سه نفر را گفته‌ایم/ تخلفی گزارش نشده است

1

این غذای خوشمزه را زیاد نخورید

  • کد خبر : 13539
  • ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
این غذای خوشمزه را زیاد نخورید
فلافل را در خانه هم می‌توانیم درست کنیم؛ فقط حواستان باشد زیاد نخورید وگرنه معده تان اذیت میشود.

به گزارش پیک نکا، فلافل را در خانه هم می‌توانیم درست کنیم؛ فقط حواستان باشد زیاد نخورید وگرنه معده تان اذیت میشود.

مواد لازم:

  • نخود خام: یک فنجان
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • سیر تازه: ۵ حبه
  • فلفل قرمز خشک و آسیاب شده: یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۴/۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سفید: ۴/۱ قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ‌پودر: یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. نخودها را از یک روز قبل بخیسانید. در طی این مدت چند بار آب نخودها را عوض و تازه کنید. نخودهای خیس خورده، پیاز، فلفل، جعفری، نمک، سیر و زیره را در میکسر بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا زمانی که تمام مواد خوب خرد شوند و حالت خمیری پیدا کند. مایه به دست آمده نباید زیاد شل باشد. ذرات مایه باید کمی درشت‌تر از ذرات شکر باشند.

۲. در مرحله بعد آرد نخودچی و بیکینگ پودر را روی مواد مخلوط شده بپاشید و هم بزنید. باید میزان آرد برنج به قدری باشد که وقتی می‌خواهید توپ‌های فلافل را درست کنید به دست‌تان نچسبند. برای چند ساعت مخلوط را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.

۳. در یک ماهیتابه یا ظرف گود و عمیق روغن بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. توپ‌ها را داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید سرخ شوند. فلافل‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند. بعد از سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال روغن‌گیر بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

(Visited 8 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=13539

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.