• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - رجب - 1442
  • برابر با : Tuesday - 9 March - 2021

اخبار ویژه

سخنگوی‌ وزارت خارجه: هیچ گونه تماسی با آمریکا نداشته و نداریم نگاه ملت ایران فقط به ولایت فقیه است دلال آمریکا در ایران چه می‌خواهد؟ سال ۱۴۰۰ سال غلبه بر کروناست آغاز تزریق «کووپارس» به ۱۲۰ نفر از فردا ایران هیچ تماس مستقیم و غیرمستقیمی با آمریکا نداشته است ۱۱۷ مرکز مثبت زندگی در مازندران افتتاح شد سارق حرفه ای با ۶۳ فقره سرقت در آمل به دام افتاد بهره‌گیری از ظرفیت اجتماعی مهم‌ترین دستاورد دولت تدبیر و امید است از نمره انظباط نماینده مازندرانی تا انتظارات مردمی از نمایندگان مازندران سرمایه‌گذاری ۸۶ هزار میلیاردی در صنعت گردشگری مازندران پایان کوه و زمین‌خواری ۱۰ ساله در سوادکوه استفاده از ظرفیت نخبگان جهت احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ساکت الهامی سرمربی نساجی شد ۳۰زندانی جرائم غیر عمد به برکت وقف آزاد شدند/تداوم اجرای مجازی برنامه های فرهنگی تبلیغی تا ریشه کنی کرونا دستور اکید روحانی به وزارت صمت برای نظارت و مدیریت دقیق بر قیمت کالاها در ایام پایانی سال

1

این خوراکی‌ها مغز را کوچک می‌کند

  • کد خبر : 9152
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۹:۲۵
این خوراکی‌ها مغز را کوچک می‌کند
نایب رئیس انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: براساس تحقیقات انجام شده، هیپوکامپ سمت چپ مغز با مصرف نوشیدنی‌های شیرین، تنقلات شور و گوشت‌های فرآوری شده به مرور زمان کوچک می‌شود

به گزارش پیک نکا، نایب رئیس انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: براساس تحقیقات انجام شده،  هیپوکامپ سمت چپ مغز با مصرف نوشیدنی‌های شیرین، تنقلات شور و گوشت‌های فرآوری شده به مرور زمان کوچک می‌شود و عملکرد ذهنی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

سید ضیاء مظهری روز دوشنبه افزود: امروز بسیاری از مواد غذایی موجود در بازار به خصوص مواد غذایی فرآوری شده آماده یا نیمه آماده حاوی مقادیر زیادی روغن و چربی های مضر هستند و موادی مانند سوسیس، کالباس، پیتزا، همبرگر و سیب زمینی سرخ شده دارای چربی اشباع شده و نمک زیاد بوده که علاوه بر کوچک کردن مغز ، تنگی، انسداد عروق و بروز بیماری های قلبی عروقی را به دنبال دارند.

وی اظهار داشت: اگر سفره خانواده تحت هر عاملی قادر به تامین انرژی، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز میلیاردها سلول تشکیل دهنده جسم افراد خانواده نباشد، بیماری‌های مختلف ناشی از کمبود مواد مغذی نیز بروز خواهد کرد.

مظهری ادامه داد: ابتلای افراد خانواده به انواع بیماری‌های عفونی، گوارشی یا ریوی ناشی از مصرف غذاهای پرچرب و پر کالری، گسترش سوءتغذیه وضعیت جسمانی و توان فکری مبتلایان را به دنبال داشته و هر روز بیشتر از قبل آنها را ضعیف، ناتوان و فرسوده می کند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: در الگوهای تغذیه خانواده اگر زیاده‌روی و بیش‌خوری و بدخوری، تک‌خوری به صورت مستمر و به مدت طولانی انجام پذیرد، خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، اختلالات اسکلتی، سرطان‌ها، افزایش پرفشاری خون، چربی خون بالا و غیره افزوده خواهد شد.

مظهری تصریح کرد: مادر خانواده در حکم دروازه سلامتی در تهیه و تامین نیازهای سلولی اعضای خانواده به مواد مغذی نقش غیرقابل انکاری را به عهده دارد که همه روزه با تهیه و تامین سبد نیاز تغذیه‌ای خانوار و انتقال آن به سفره و توزیع آن بین اعضای خانواده رسالت بزرگی را به عهده دارد و باید تلاش کند تا در چهارچوب امکانات و آگاهی‌های خود، به رفع گرسنگی برحسب ذایقه تک‌تک افراد خانواده توجه کرده و رضایت همه را جلب کند.

به گفته وی، افزایش آگاهی‌های لازم در زمینه‌ غذا و تغذیه، نحوه انتخاب مواد غذایی، فرآوری صحیح آنها و نحوه استفاده‌ بهینه و هدفمند از امکانات موجود برای تمام گروه‌های جامعه به خصوص زنان منجر به رفع بیش از نیمی از مشکلات موجود می شود، بدون اینکه  بار اقتصادی جدیدی را بر هزینه‌ خورد و خوراک خانواده‌ها تحمیل کند.

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=9152

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.