• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 20 - رجب - 1442
  • برابر با : Wednesday - 3 March - 2021

اخبار ویژه

آغاز توزیع مرغ کشتار روز در بازار مازندران آزمون دکترا تخصصی، جمعه در ۸ شهر مازندران ۱۵۰ هکتار جنگل کاری در مازندران انجام شد حوادث کار جان ۸۶ مازندرانی را گرفت کلاهبردار اسکیمری بیش از ۹ میلیارد ریال در پوشش یک فروشنده سیار مسمومیت با گاز در بابل ۴ مصدوم داشت امکان تولید یک میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی مازندران وجود دارد روایتی از تقلای بایدن برای فریب مردم در انتخابات ۱۴۰۰/ یا نامزد ما را تأیید می‌کنید یا… وقتی مرعشی دلسوز «ولایت» و «محور مقاومت» می‌شود! /تکرار سناریوی منتظری علیه سپاه توسط حلقه قدیمی قدرت و ثروت نطق حاشیه‌ساز نماینده مجلس/ از تاکید قالیباف بر بیان نظر منتقدان تا دفاع نمایندگان از رئیس کاروان‌های غیرمجاز چگونه برای عتبات مسافرگیری می‌کنند؟ جزئیات ساخت ۶ واکسن کرونا در بنیاد برکت/ پیش بینی تولید ماهیانه ۱۰ میلیون دوز واکسن در بهار ۱۴۰۰ «واز» فرزند جنگل می‌ماند؟ هشت زندانی در مازندران به احترام شهدای گمنام آزاد شدند تشکیل شورای آموزشی در حوزه علمیه مازندران| ضرورت تقویت گروه های علمی در مدارس درخشش پاسداران اهل قلم مازندران در پانزدهمین جشنواره کتاب سال پاسداران اهل قلم

1

املت بادمجان و گوجه، غذایی راحت و لذیذ + طرز تهیه

  • کد خبر : 30700
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
املت بادمجان و گوجه فرنگی، از میان وعده یا غذاهایی است که به عنوان صبحانه، نهار یا شام می توان آن را آماده نمود و سرو کرد، در گزارش زیر طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.

به گزارش پیک نکا، املت بادمجان و گوجه فرنگی یکی از املت های بسیار خوشمزه ای است که هم برای صبحانه و هم عصرانه یا شام مناسب است.

مواد اصلی

جعفری خرد شده کمی
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
بادمجان متوسط ۲ عدد

طرز تهیه

بادمجان‌ها را پوست بکنید و ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، بادمجان‌های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان‌های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید و آرد، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بزنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و به همراه نان سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پیتزا روی این املت بریزید. و یا مواد را داخل بادمجان بریزید. که همه این موارد مطابق شکل دل خواه است.

(Visited 5 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=30700

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.