• امروز : جمعه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۰
  • برابر با : 28 - ربيع ثاني - 1443
  • برابر با : Friday - 3 December - 2021

اخبار ویژه

تفاهم اداره برق و شهرداری نکا در رسیدگی به روشنایی سطح شهر/ جریمه ۶۰۰ میلیونی، تعهد برق به شورا و شهرداری آسفالت ۵۴ هزار متر مربع از کوچه‌های شهر نکا تا شهریور ۱۴۰۱ تعویض بیش از ۱۴ کیلومتر شبکه های فرسوده آب در شهر و روستاهای نکا مبارزه ویژه با مگس مدیترانه‌ای در نکا افتتاح سه واحد مسکن محرومان به مناسبت هفته بسیج در نکا تخصیص ۴۰ درصد از اعتبار بهزیستی نکا در ۶ ماه نخست ۱۴۰۰ روز مازندران و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هنری هنرمندان نکا برگزاری جشن فرهنگ و هنر تبرستان در تالار وحدت تهران ۵۰ لیتر در ثانیه افزایش دبی تامین آب ۴ شهر در استان مازندران شرایط حضور دانش‌آموزان در مدارس مازندران گاز کدام مناطق مازندران امروز و فردا قطع است؟ برآیند ۶ سال مذاکره فرسایشی لغو تحریم بود یا دو برابر شدن آن؟! نبویان: نظارت‌های فراپادمانی آژانس را نمی‌پذیریم/ برجام تحریم‌ها را بیشتر کرد از سوچلما تا بلژیک؛ پای صحبت‌های والیبالیستی با «خونِ آبی»/ کریمی: ضعیف بودن حریفان یک شوخی است جاده‌ای که استاندارد نیست/حل مشکل روشنایی شاید وقتی دیگر! حضور پُرقدرت مازندران در مسابقات کیوکوشین ساکاموتو کشور

1

استخوان این افراد بیشتر می شکند

  • کد خبر : 26568
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
افراد باید مزایا و مخاطرات رژیم غذایی خود را در نظر بگیرند و حتما مقدار کافی کلسیم و پروتئین مصرف کنند و شاخص سالم توده بدن را داشته باشند تا نه کمبود وزن داشته باشند نه اضافه وزن.

به گزارش پیک نکا، نتیجه تحقیقی که در مجله پزشکی «بی‌ام‌سی مدیسین» منتشر شده است، نشان می‌دهد کسانی که رژیم غذایی وگان دارند، ۴۳ درصد بیش از گوشتخواران در معرض شکستگی استخوان هستند.

این تحقیق که با مشارکت حدود پنجاه هزار نفر در بریتانیا انجام شد، نشان داد گیاهخواران و کسانی که جز ماهی، گوشت دیگری نمی‌خورند، بیشتر در معرض خطر شکستگی لگن هستند. میزان مناسب شاخص توده بدن (بی‌ام‌آی)، کلسیم موجود در غذا و پروئتین مصرفی، ریسک شکستگی را تا اندازه‌ای کاهش می‌دهد.

گرچه مصرف کمتر کلسیم و پروتئین در میان غیرگوشتخواران هم گزارش شده، تحقیقات قبلی درباره ارتباط میان رژیم گیاهی و شکستگی استخوان مبهم بوده است.

دکتر تمی تانگ، واگیرشناس تغذیه‌ای در دانشگاه آکسفورد و محقق اصلی این پژوهش، گفت: «این اولین مطالعه جامع بر روی شکستگی کلی و موضعی استخوان در میان افرادی با رژیم‌های غذایی مختلف است.»

این تحقیق نشان داد وگان‌ها با بیست مورد در هر هزار نفر، در طول یک دوره ده ساله، بیشتر در معرض شکستگی استخوان بوده‌اند تا گوشتخوارها. بزرگ‌ترین تفاوت، در شکستگی لگن دیده شد که در میان وگان‌ها دوبرابر گوشتخوار‌ها بود.

یک گروه پژوهشی در دانشگاه‌های آکسفورد و بریستول، اطلاعات حاصل از ۵۴۸۹۸ شرکت‌کننده را تحلیل کرد. ۳۹۴۱ مورد شکستگی گزارش‌شده از سوی وگان‌ها، گیاهخواران و ماهیخواران، به شکل نامتناسبی بیشتر از گوشتخواران بود.

دکتر تانگ گفت: «مطالعات قبلی نشان داده که شاخص پایین توده بدن با خطر شکستگی لگن مرتبط است، و مصرف کم کلسیم و پروتئین، هر دو به سلامت استخوان‌ها ربط دارد. این مطالعه نشان می‌دهد وگان‌ها که به طور میانگین شاخص توده بدن پایین‌تر و نیز کلسیم و پروتئین مصرفی کمتری از گوشتخواران دارند، بیشتر در معرض خطر شکستگی استخوان، در قسمت‌های مختلف بدن هستند.

«رژیم‌های متوازن و عمدتا گیاهی می‌تواند به افزایش میزان مواد مغذی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی و دیابت منجر شود. افراد باید مزایا و مخاطرات رژیم غذایی خود را در نظر بگیرند و حتما مقدار کافی کلسیم و پروتئین مصرف کنند و شاخص سالم توده بدن را داشته باشند تا نه کمبود وزن داشته باشند نه اضافه وزن.»

از جمله محدودیت‌های تحقیق این بود که بیشتر شرکت‌کنندگان، اروپایی‌های سفیدپوست بودند. مطالعات قبلی تفاوت میان چگالی مواد کانی استخوان و ریسک شکستگی را در قومیت‌های مختلف نشان داده است.

مولفان اطلاعاتی هم درباره علل مشخص شکستگی در دست نداشتند و نتوانستند مصرف کلسیم تکمیلی را ردگیری کنند. میزان کلسیم مصرفی، بر اساس گفته شرکت‌کنندگان محاسبه شد.

لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=26568

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.