• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 17 - رجب - 1442
  • برابر با : Sunday - 28 February - 2021

اخبار ویژه

تشدید نظارت‌ دستگاه قضایی بر عملکرد مدیران در مازندران تشییع پیکر مطهر ۱۰ شهید دوران دفاع مقدس در مازندران دو هفته سرنوشت ساز برای مقابله با کرونا مهاجم باتجربه نساجی از لیست خارج شد (عکس) منابع بانکی مازندران بیش از ۵۱ درصد افزایش یافت نساجی مازندران – آلومینیوم اراک/ اولین جدال بدون خطیبی، اراکی‌ها با سکانداری خرم زی به دنبال تداوم موفقیت جاده کندوان مسدود است سه مدال جهانی برای گوش شکسته های مازندران چرا دولت روحانی با افزایش قیمت دلار فضا را برای شورش فراهم می‌کند؟ اظهار نظر جدید مقامات صهیونیست: گنبد آهنین در برابر موشک‌های کروز یمنی ناتوان است تعرفه اینترنت پیام‌رسان‌های داخلی در سال ۱۴۰۰ رایگان است هجمه وزیر ارتباطات علیه مجلس/ تلاش آذری جهرمی برای دیده شدن آغاز تست انسانی دومین واکسن ایرانی کرونا/ تولید انبوه واکسن « کووپارس» از اواخر بهار واکسن، تاکتیکی دیرهنگام در کنار استراتژی مقابله/کرونا را آن‌گونه که هست، ببینیم دستگیری ۵ سوداگر جنگل در نکا راه اندازی هیات سیار خودرویی در نکا به مناسبت میلاد امام علی(ع)

2

اختصاصی| کنکوری‌ها کله پاچه و کباب نخورید!

  • کد خبر : 9459
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
اختصاصی| کنکوری‌ها کله پاچه و کباب نخورید!
متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کنکوری‌ها با توجه به نزدیک شدن به ایام کنکور نباید کله پاچه و کباب بخورد، گفت: این غذاها هضم سخت‌تری دارند و سبب بروز مشکل در سلامت کنکوری‌ها می‌شود.
به گزارش پیک نکا، دکتر منصور رضایی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت نیوز درباره بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای کنکوری‌ها اظهار داشت: کنکوری‌ها باید با توجه به نزدیک شدن به مراسم برگزاری کنکور غذاهای سهل الهضم بخورند و استفاده از آبگوشت، کله پاچه و خورشت‌های چرب به دلیل سخت هضم بودن برای آنها به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
کنکوری‌ها نان و پنیر بخورند
وی افزود: مصرف نان و پنیر، نان و ماست، نان و تخم مرغ و نان و املت همچنین شیرموز و انواع آجیل در میان روز برای کنکوری‌ها بسیار مناسب است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای سخت هضم و سبب می‌شود که گردش خون به جای اینکه درگیر فکر شود درگیر هضم غذا شود، گفت: علت اینکه در ظهر پس از خوردن ناهار افراد گرفتار حالت خواب آلودگی می‌شوند به دلیل این است که خون به سمت معده حرکت کرده و در این زمان گردش خون کمتری در مغز است برای همین فرد پس از مصرف غذا در وعده ناهار دچار خواب آلودگی می‌شود.
غذاهای ناشناس نخورید
رضایی تاکید کرد: کنکوری‌ها به هیچ عنوان نباید غذاهای ناشناس و جدید مصرف کنند چرا که این موضوع می‌تواند برای آنها مشکلات آلرژی و حساسیت ایجاد کند، همچنین استفاده از غذاهای رستورانی و فست‌فود که در سلامت آنها شک و شبهه وجود دارد به هیچ عنوان برای کنکوری‌ها توصیه نمی‌شود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: کنکوری‌ها باید به جای ۳ وعده غذایی سنگین و اصلی حتماً ۶ وعده غذایی سبک مصرف کنند چرا که استفاده از غذاهای سبک سبب آرام بودن‌ معده آنها شده و این افراد بهتر می‌توانند درس بخوانند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین مصرف مایعات، پوره میوه و سبزی سبب حفظ املاح بدن کنکوری‌ها در تابستان که بدن فرد با تعریق فراوان همراه است‌، بسیار توصیه می‌شود.
وی گفت: باید توجه داشت که از دست رفتن املاح بدن از طریق تعریق سبب ضعف بی حالی و خستگی فرد خواهد شد همچنین مصرف آش و سوپ سبب پیشگیری از کمبود املاح در بدن می‌شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه مصرف پروتئین‌های مناسب سبب پیشگیری از ابتلا به کرونا در فرد به دلیل بیشتر شدن ایمنی بدن می‌شود، گفت:  مصرف ماست، پنیر، تخم مرغ و انواع حبوبات خیس کرده بهترین پروتئین های توصیه شده برای کنکوری‌ها است‌.
قهوه و چایی تمرکز را کاهش می‌هد
وی خاطرنشان کرد: استفاده از آجیل‌ها به شرط اینکه کهنه و شور نباشند نیز برای کنکوری‌ها توصیه می‌شود همچنین این افراد نباید بیش از اندازه قهوه، شکلات و چایی مصرف داشته باشند چرا که این مواد محرک بوده و دقت و تمرکز آنها را کمتر می‌کند و خوابشان را با اختلال مواجه می‌سازد.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: کنکوری‌ها نیز نباید به هیچ عنوان در خواب خود خساست به خرج دهند و در این زمینه کوتاهی کنند چرا که این مسئله سبب می‌شود که مغز قدرت پردازش اطلاعات خود را به میزان بسیار زیادی از دست دهد.
وی گفت: مصرف دمنوش بابونه و اسطوخودوس و مصرف نکردن ادویه جات نیز برای کنکوری ها بسیار توصیه می‌شود.
این متخصص تغذیه در پایان تاکید کرد: همچنین کنکوری‌ها نباید غذاهای نیم پز و کبابی مصرف کنند چرا که این غذاها علاوه بر اینکه هضم سختی دارند سبب افزایش احتمال ابتلا به کرونا به دلیل کامل پخته نشدن دارند.
(Visited 8 times, 1 visits today)
لینک کوتاه : http://peykneka.ir/?p=9459

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.